Kuzey Irak Şehitlerimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı

Kuzey Irak 'taki hain saldırıda şehit olan askerlerimizin isimleri ve memleketleri açıklandı. Kahreden haber Antalya ve Kocaeli 'ye ulaştı.

Kuzey Irak Şehitlerimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı

Son dakika: Kuzey Irak şehitlerinin isimleri açıklandı.

Kahreden haber bugün Kuzey Irak 'tan gelmişti. PKK 'lıların hain saldırı sonucu 2 kahraman askerimiz şehit oldu. Yapılan son dakika açıklamasında şehitlerimizin isimleri ve memleketlerine yer verildi.

ANTALYA 'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Hain saldırıda , Antalyalı 26 yaşındaki Piyade Teğmen Fikret Dinçer şehit oldu. Şehidimizin acı haberi, Antalya Serik'teki ailesine verildi.

Serik Orta Mahalle 1017 Sokak'ta oturan ve ilçede servis şoförlüğü yapan baba Ali Dinçer ile anne Zübeyde Dinçer' e çocuklarının şehadet haberi verildi.

Acı haber sonras şehidin ailesi büyük acı yaşadı. Şehidin ailesinin oturduğu eve, Türk bayrağı asılırken, sokağa da taziye çadırı kuruldu. Evli ve 6 aylık kız babası olan şehit Fikret Dinçer'in, gelecek hafta kız kardeşinin düğünü için ilçeye gelmeye hazırlandığı öğrenildi.

KOCAELİ 'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Kuzey Irak 'taki hain saldırıda 31 yaşındaki Piyade Ast Subay Üstçavuş Volkan Tantürk şehit oldu. Şehidimizin acı haberi Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki baba ocağına verildi.

Şehidin haberi Gölcük ilçesi Yukarı Değirmendere'de yaşayan ailesine verildi. Bekar olduğu öğrenilen Tantürk'ün evine yakınları tarafından Türk bayrağı asıldı. Haberi alan vatandaşlar ise şehidin evinin önünde toplanmaya başladı.