Kuruluş Osman Dizisi için Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor! Kuruluş Osman Hangi Tarihte Başlıyor?

Türkiye'de reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğindeki Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunu anlatacak 'Kuruluş Osman' isimli dizi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kuruluş Osman ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak? işte bilinen detaylar...

Kuruluş Osman Dizisi için Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor! Kuruluş Osman Hangi Tarihte Başlıyor?

Osmangazi rolünü ünlü oyuncu Burak Özçivit'in üstleneceği Kuruluş Osman ATV ekranlarında yayınlanacak. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım videosu ile rekor kıran dizinin 2. tanıtım videosu da yayımlandı. İkinci tanıtım fragmanında Osmangazi rolündeki Burak Özçivit'in "Beylerim, malalarım. Nicedendir düşman azgınlaştı. İhanet zalimleşti. Dost bildiklerimiz sessizleşti. Ne gam, ne keder, ne hüzün... Biliriz ki Allah bize yeter! İmanımız bize yeter! Yüreğimiz bize yeter! İmdi! Azgınlaşan düşmanın, zalimleşen ihanetin nefesini kesme vaktidir. İmdi! Şahadet şerbeti içmenin, aslanlar gibi kükremenin, destanlar yazma vaktidir! İmdi! Milletimizin ikbali için, mazlumların kurtuluşu için devlet olma vaktidir! Benimle birlikte devlet olmaya var mısınız!" ifadelerini kullandığı görülüyor.

TRT 1 ekranlarında çarşamba günleri yayımlanma geleneğine sahip olan Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğindeki 'Kuruluş Osman' dizisinin ATV'de Pazartesi günleri yayımlanması bekleniyordu fakat Sen Anlat Karadeniz dizisinin final kararı almasının ardından Kuruluş Osman'ın Çarşamba günleri yayımlanması bekleniyor. Dizinin hangi tarihte yayın hayatına başlayacağı ise henüz netleşmiş değil. Konuya ilişkin son dakika gelişmelerini takip etmek için Türkiye'nin lider mobil uygulaması kamu bülteni mobili indirebilirsiniz. İndirmek için TIKLAYIN.