Kültür ve Turizm Bakanı Canlı Yayında Açıkladı: 5 Bin Personel Alımı Yapılacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Habertürk'te katıldığı canlı yayında gündemdeki meseleler ve bakanlığın çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Ersoy, burada bakanlığın ihtiyaçları doğrultusunda 4 bin işçi, 25 sanat tarihçisinin yanı sıra 600 de arkeolog istihdamının gerçekleşeceğini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Canlı Yayında Açıkladı: 5 Bin Personel Alımı Yapılacak

Kültür ve Turizm Bakanı Canlı Yayında Açıkladı: 5 Bin Personel Alınacak  

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Habertürk'te katıldığı canlı yayında gündemdeki meseleler ve bakanlığın çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ersoy, "Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile ilgili, "Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının amacı hem ülkeyi tanıtmak hem de bize yolcu tedariği sağlayan ülkelerde Türkiye'nin markalaşmasını sağlamak. Markalaşma sıkıntımız var. Bir şeyi markalaştırmak istiyorsanız, sürekli tanıtım yapmanız lazım. Sürekli tanıtım yapmazsanız markalaşma değerinizi kaybedersiniz." ifadelerini kullanırken, kazı sürelerinin 12 aya yayılması ve hızlandırılması için 4 bin işçi, 600 arkeolog, 250 de sanat tarihçisinin 3 sene içerisinde bakanlık bünyesine kazandırılacağını söyledi. 

YENİ PERSONEL ALIMI DUYURULARINI TAKİP ETMEK, SON DAKİKA HABERLERİNE GÖZ ATMAK İÇİN TIKLA VE KATIL.