Korkunç Haber: Kandırdığı 5 Erkek Çocuğunu Tek Tek Götürüp..

Biz böyle haberleri yazarken artık tiksiniyoruz, yeter artık olmasın diyoruz ama malesef ki ipren. insanların da nesli tükenmiyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre Erzurum 'da bir kişi 5 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulundu.

Korkunç Haber: Kandırdığı 5 Erkek Çocuğunu Tek Tek Götürüp..

Son günlerin en iğrenç haberi !!

İspir 'de meydana gelen olayda, M.B. isimli kişi, Şubar ayında İspir Poılis Merkezine giderek 11 yaşındaki oğlunun tanımadığı biri ile telefonda görüştüğünü ve sosyal medya üzerinden de yazıştığını, ancak sormasına rağmen oğlunun bu durumu kendisindne gizlediğini söyledi. Babanın şikayet etmesi üzerine polis ekipleri, 11 yaşındaki Y.B. ile konutu ve telefon ile sosyal medya üzerinden haberleştiği kişinin 52 yaşındaki Oktay Ş. isimli kişi olduğu tespit etti. 

Uzun süredir görüştükleri ortaya çıkan Oktay Ş. ile 17 yaşındaki R.K., 14 yaşındaki ağabeyi Y.B. , 11 yaşındaki F.T.  ve 11 yaşındaki M.A.Ç.'nın de konuştuğu  tespit edildi.

İFADELERİNDE KORKUNÇ ANLARI ANLATTILAR

Polis ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi ve tek tek çocukların ifadelerini aldı. Çocuklardan F.T., Oktay Ş. 'nin kendisini Dap olarak bilinen bölgeye götürdüğü ve kendisine cinsel istismarda bulunduğunu itiraf etti. Onunla tanıştıktan sonra yiyecek alıp onu önce İspir Kalesine  götürdüğü, ardından ise Dap bölgeseine gittiklerini söyleyen  R.K.isimli çocuk ise "Burada bana istismarda bulundu" dedi.

YİYECEK ALARAK KANDIRMIŞ

Yaşları 11 ile 17 arasında değişen 5 erkek çocuğun anlattıkları ve ailelerinin şikayetleri üzerine harekete geçen polis ekipleri, 9 Şubat günü Oktay Ş'yi yakaladı ve ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Mahkeme iğrenç sapığı tutukladı ve cezaevine gönderdi. 

Olayla ilgili başlayan davada, Savcı Mustafa Kemal Gül tarafından hazırlanan iddianame, Erzurum 1 'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Oktay Ş. iddianamede yer alan ifadesinde suçlamaları kabul etti.

60 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Savcı Mustafa Kemal Gül, Oktay Ş.'nin R.K.'ya yönelik eyleminden 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 16 yıla kadar, diğer 4 çocuk için ise 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 32 yıldan 60 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti. Savcı Gül, "Mağdurların ifadeleri ve şüphelinin itirafları birlikte değerlendirildiğinde, şüphelinin mağdur çocukları cinsel istismar maksadıyla tenha yerlere götürdüğü veya bu yolda teklif yaptığı, tenha yerlerde istismar fiillerinde bulunduğu, çocukları ikna edebilmek için onlara yiyecek aldığı ve para verdiği sonuç ve kanaatine varılmıştır" dedi.

Mahkeme, eksiklerin tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA