KGM Açıkladı: 10 Ağustos 2019 Karayollarında Son Durum-Hangi Yollarda Çalışma Var?

10 Ağustos 2019 Kurban Bayramı Arefe günü yollarda son durum hakkında açıklama geldi. İşte yapım çalışması olan yollar.

KGM Açıkladı: 10 Ağustos 2019 Karayollarında Son Durum-Hangi Yollarda Çalışma Var?

Kurban Bayramı öncesi yola çıkacak vatandaşlar, karayollarında son durumu araştırmaya başladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yaptı ve ülke genelinde yol durumu bilgisine yer verildi.  Yayımlanan duyuruya göre, TEM Otoyolu 'nun Kurtköy Kavşağı ile Pendik Tersane Kavşağı arası bağlantı yolunda yapım çalışmalarının devam ettiği ve bu nedenle ulaşımın TEM bağlantı tüneli doğu tüpünden iki şerit gidiş, iki şerit geliş olarak sağlandığına yer verildi.

ANKARA

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunda da üs geçit çalışması devam ediyor. Yolun 33-35. kilometrelerinde üst geçit köprülü kavşak yapım çalışmalarının yapımı devam ediyor. Bu nedenle bölünmüş yolun her iki yönü de ulaşıma kapatılarak, trafik akışı servis yollar üzerinden yapılıyor.

Ankara-Bala-Karakeçili yolunun 34-37. kilometrelerinde devam eden üstyapı işleri yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Bala-Karakeçili yönü araçlara kapatıldı. Ulaşım diğer istikametten Karakeçili-Bala-Ankara istikametinde iki yönlü şekilde sürüyor.

KIRŞEHİR AKSARAY

Ankara-Niğde Otoyolu inşaatı kapsamında Kırşehir-Aksaray yolunun 6-7. kilometrelerinde devam eden köprülü kavşak yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım servis yolundan kontrollü şekilde yapılıyor.

KONYA

Bozkır-Hadim arasında bulunan yolun 26-40. kilometrelerinde, devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü şekilde yapılıyor.

KARAMAN MERSİN

Ermenek-Mut arasında bulunan yolun 12-19. kilometrelerinde muhtelif kesimlerde devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü şekilde yapılıyor.

SULUOVA AMASYA YOLU

Suluova-Amasya yolunun 27-29. kilometresinde devam eden Amasya Otogar Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönü ulaşıma kapatıldı. Ulaşım servis yolundan iki yönlü şekilde ve kontrollü olarak yapılıyor.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA