Kayseri'de Korkunç Olay! Evlatlık Olduğunu Öğrenince Cinnet Getirdi

Kayseri'de 33 yaşındaki Muhammed Erdal Doğan, Almanya'dan tatil için geldiği evde üvey evlat olduğunu öğrenince cinnet getirerek, annesini öldürüp hayatına son verdi.

Kayseri'de Korkunç Olay! Evlatlık Olduğunu Öğrenince Cinnet Getirdi

Kayseri'de Korkunç Olay! Evlatlık Olduğunu Öğrenince Cinnet Getirdi

Kayseri'de 33 yaşındaki Muhammed Erdal Doğan, Almanya'dan tatil için geldiği evde üvey evlat olduğunu öğrenince cinnet getirerek, annesini öldürüp hayatına son verdi. Kayseri'de yaşanan korkunç olaya dair detaylar haber merkezlerine ulaştı. Almanya'dan tatil için öz annesi olarak bildiği yengesi İfakat Doğan ile gelen Erdal, burada evlatlık olduğunu öğrenince cinnet getirdi. Doğan, önce üvey annesini öldürüp, daha sonra kendi hayatına son verdi. Uzun yıllardır Almanya'da yaşayan Muhammed Erdal Doğan, amcası Ferhat Doğan ve eşi İfakat Doğan'ı yıllardır öz ailesi olarak biliyordu.

Uzaktan Akraba Bir Aileyi Bitirdi

Geçtiğimiz yıl Ferhat Doğan'ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesinin ardından Erdal Doğan ile İfakat Doğan beraber yaşamaya başladı. Kısa süre önce tatil için Kayseri'ye gelen Doğan'a bir akrabası evlatlık olduğunu söyledi. Bunun üzerine öfkelenerek cinnet getiren genç adam önce üvey annesini öldürüp, daha sonra aynı silahla hayatına son verdi. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.