Kahramanmaraş ve İzmir Adliyesi Adalet-CTE Başvuru Sonuç Sayfası (İKM-Katip-Mübaşir)

İzmir ve Kahramanmaraş Adliyesi personel alımı başvuru sonuçları açıklanıyor. Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımı ile ilgili son bilgiler ve sonuç sayfası haberimizde.

Kahramanmaraş ve İzmir Adliyesi Adalet-CTE Başvuru Sonuç Sayfası (İKM-Katip-Mübaşir)

İzmir ve Kahramanmaraş Adliyesi personel alımı sonuçları.

İzmir Adliyesi ve Cezaevlerine , Kahramanmaraş Adliyesi ve Cezaevlerine en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılıyor. 17 farklı kadroya yapılan personel alımında başvurular 1-16 Temmuz 2019 tarihleri arasında alınmıştı. 

Başvuruların tamamlanması sonrası adaylar , başvuru sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde personel alımı başvuru sonuçları hakkında son bilgilere yer verdik.

Zabıt kâtibi uygulamalı sınav tarihi

20 Ağustos 2019 Salı günü saat 09:00'da, adayların daktilo veya bilgisayar ile vuruş hesabı yapılmadan üç dakikada yanlışsız olarak en az doksan kelime yazıp yazamadıklarının tespiti için uygulamalı sınav yapılacaktır. Belirtilen günde uygulamalı sınavın bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.

İKM Mülakat Detayları

İnfaz ve koruma memurları için ilan edilen pozisyon sayısının beş katı aday içerisinden boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan infaz ve koruma memuru adaylarının boy ve kilo ölçümleri her bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu için ayrı ayrı olmak üzere   05/08/2019 ve devam eden günlerde yapılacak olup, adayların boy-kilo ölçümüne hangi gün katılacakları ilgili sınav komisyonlarınca ilan edilecektir. Boy kilo ölçümüne katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacaklardır. Boy kilo ölçümünü geçerek sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların ayrıca ilgili sınav merkezleri tarafından ilan edilmesi gerekmektedir.

İlana başvuran kadın-erkek adaylarla bilgi alış veri için TIKLAYINIZ

SONUÇLAR AÇIKLANIYOR

Kahramanmaraş Adliyesi sonuç sayfası : www.kahramanmaras.adalet.gov.tr

İzmir Adliyesi sonuç sayfası: www.izmir.adalet.gov.tr

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN