'Kahramanlık Genlerinde Var' Halil Halisdemir'den Acı Haber

Kahramanlık genlerinde var. 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir 'in yeğeni Halil Halisdemir, denizde boğulan genci kurtardı ancak kendini kurtaramadı.

'Kahramanlık Genlerinde Var' Halil Halisdemir'den Acı Haber

Halil Halisdemir hayatını kaybetti.

Hain terör örgütü FETÖ 'nün 15 Temmuz günü gerçekleştirdiği darbe girişiminde byük kahramanlık gösteren, darbenin püskürtülmesine en büyük katkıyı sağlayan, demokrasinin simgeesi haline gelen kahraman şehidimiz Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in yeğeni Halil Halisdemir de bir kahramanlık sırasında hayatını kaybetti.

Yeni Asır 'dan Fatih Şendil bugün kaleme aldığı yazısında olayı aktardı. Şendil kaleme aldığı yazısında, TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan  Halil Halisdemir, Bursa Mudanya 'da denizde boğulmak üzere olan bir genci kurtarmaya çalışırken hayatını kaybetti.

GENCİN ÇIRPINDIĞINI GÖRDÜ

Edinilen son dakika bilgilerine göre , geçtiğimiz gün Mudanya 'da bulunan 3 çocuk babası Halisdemir, denizde çırpınan bir genci gördü. Tereddüt etmeden hemen denize atlayan Halil Halisdemir, gence doğru yüzmeye başladı.

Büyük bir çaba sarf eden Halisdemir, genci kurtarmayı başardı.  Ancak Halisdemir, kendisini kurtaramadı.

Gözden kaybolan Halil Halisdemir boğularak yaşamını yitirdi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Niğde Çukukuyu 'da  son yolculuğuna uğurlanan Halil Halisdemir' in yakınları büyük üzüntü yaşadı.

KAHRAMANLIK GENLERİNDE VAR

Gözyaşlarıyla Halisdemir'i son yolculuğuna uğurlayan yakınları ve arkadaşları, "Kahramanlık genlerinde var" yorumunu yaptı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA