Kadın-Erkek Yeni PÖH (Özel Harekat) Alımı İçin TBMM'de Açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğüne en az lise mezunu adaylar arasından kadın-erkek polis özel harekat alımı için TBMM'de önemli bir açıklama geldi. Açıklama haberimizin devamında.

Kadın-Erkek Yeni PÖH (Özel Harekat) Alımı İçin TBMM'de Açıklama

Polis Akademisi 2019 yılında 35 bin polis alımı yapacak.

Geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, EGM bünyesine 35 bin polis alımı yapılacağını söyledi. 35 bin polis alımı için açıklamanın ardından bugün TBMM'de de açıklamalar geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu 'nda söz alan bazı milletvekilleri, yeni dönem polis alımlarına değindi. Bakan Soylu 'nun yanıtlaması üzerine soru soran Milletvekilleri 35 bin polis alımında kaç özel harekat alımı yapılacağını, özel harekat alımında kaç kadın alımı yapılacağını sordu.

TBMM 'DE SORULDU

35 bin polis alımında PÖH kadrosu TBMM 'de soruldu.TBMM'de sorulan soruya cevap henüz gelmesi. Kadın-erkek yeni PÖH alımı ile ilgili sorulan bu soruya cevap henüz gelmedi. Sorunun cevabı gelir gelmez bildirim alarak haberdar olmak, PÖH alım ilanı yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

POLİS ALIMI HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara