İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk : Az Bile Söyledim

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mehmet Muş'a yönelik sarf ettiği sözlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk : Az  Bile Söyledim

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mehmet Muş, İYİ Parti'nin HDP ile yan yana geldiğini söylemiş, 'Terör örgütünün propagandasını yapanlar ne zamandır kürt kardeşlerimizin temsilcisidir, Sn. Akşener şunu iyi bilsin ki Kandil'in borazanlığını yapan HDP Kürt kardeşlerimizi temsil edemez. Burada merak ediyorum Sn. Akşener'i tek milleti değil Türk milleti söyleminden HDP Kürtlerin temsilcisidir söylemine getiren nedir' demiş, bu esnada İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk 'Hass. Lan Oradan' şeklinde tepki göstermişti. AK Partililerin de İYİ Partili Öztürk'e yönelik hakaret ettiği görülmüştü.

O anlarla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Öztürk, bir dönem AK Parti ile HDP'nin yan yana çözüm süreci içerisinde olduğunu söyleyerek, 'Az bile söyledim' dedi. İYİ Partili Öztürk paylaşımında Nihal Atsız'ın "Biz Türk'üz tarihimize ve en yakın mazimize dayanarak Türk'üz der ve bundan haklı bir iftihar duyarız' sözlerine yer verdi.