İYİ Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt Partisinden İstifa Etti

İYİ Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt Partisinden İstifa Etti

İYİ Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt Partisinden İstifa Etti

İYİ Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Partinin Burdur Kurucu İl Başkanı Kurt, istifa dilekçesini genel merkeze gönderirken, dilekçesinde 7 Kasım'da partisinin kurucu il başkanı olduğunu, kısa sürede İl kuruluş işlemlerini tamamladığını, 24 Haziran'da da partisi için can siperane çalıştığını fakat genel seçim sonrası parti için bir takım sorunlarla ilgili genel merkezin görüşlerine kayıtsız kaldığını söyledi. Kurt, dilekçesinde şu ifadeleri kullandı : 

Defalarca teşkilat içi sorunların muğlak politikalarla çözülemeyeceği, kişilerin değil ilkelerin hakim

olduğu yönetim anlayışının benimsenmesi gerektiğini söylememize rağmen Burdur duymazdan gelindi. Marifet üretmek yerine mazeret üretildi. Dahası seçmenin emanetine sahip çıkmak için döktüğümüz ter hiçe sayıldı. Yanlışların katlanarak devam etmesi, uyarılarımızı dikkate almayarak 31 Mart Mahalli İdareler

Seçimi öncesi teşkilat yapılanmasıyla ilgili il başkanımızın yerine başka bir şehrin il başkanına danışılarak karar alınması, teşkilatlara güç vermek yerine kendine güç devşirilmeye çalışılması çıktığımız bu yolu sizlerle yürünemez hale getirdi. Unutmayınız ki Burdur'un emanetine sahip çıkmak için teşkilatımızın önünde eğiliriz, ancak kişisel menfaatleri uğrunda mücadele veren hiç kimsenin önünde eğilmeyiz. Bizler bu yola gördüğü haksızlıklar karşısında susmak, birilerinin gölgesinde siyaset yapmak için çıkmadık. Burdur'un, Burdurlunun yanında olmak için yola çıktık. Ülkesi için değil kendi hırsları için yola revan olanları, zaaflarıyla malul ihtiras mahkumlarını Allah'a havale ediyor, ülkem ve ülküm için İYİ Parti'den istifa ediyorum.