İstanbul Çekmeköy'de Helikopter Düştü - 4 Şehit

İstanbul Çekmeköy'de henüz bilinmeyen bir sebeple helikopter düştü. Helikopter'in içerisinde kaç kişi olduğu, düşüş sebebi ve diğer detaylar henüz haber merkezlerine ulaşmadı. İstanbul Çekmeköy Sancaktepe'de bir sitenin içerisine helikopter düştü. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildiği bildiriliyor. Helikopterin iki bina arasına düştüğü belirtiliyor. İstanbul Valisi, Çekmeköy'de düşen askeri helikopterle ilgili açıklama yaptı. Kirazlıdere Mahallesi'nden ilk

İstanbul Çekmeköy'de Helikopter Düştü -  4 Şehit

SAAT: 20:26İSTANBUL VALİSİ "Değerli basın mensupları, 18:51 itibariyle, 4. Kara Havacılık alayına ait henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallemize düşmüştür. Olay yerine hemen iki dakika içerisinde 112  ve itfaiyemiz gelmişlerdir. 4 askerimiz yaralı olarak Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşmıştır. Fakat , Az önce aldığımız habere göre 4 askerimiz de şehit olmuştur."

İstanbul Çekmeköy'de henüz bilinmeyen bir sebeple helikopter düştü. Helikopter'in içerisinde kaç kişi olduğu, düşüş sebebi ve diğer detaylar henüz haber merkezlerine ulaşmadı. İstanbul Çekmeköy Sancaktepe'de bir sitenin içerisine helikopter düştü. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildiği bildiriliyor. Helikopterin iki bina arasına düştüğü belirtiliyor.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı: Çekmeköy ilçemizdeki bir site içerisine askeri helikopterimiz zorunlu iniş yaparken düştü.

Çekmeköy'de askeri helikopter düştü. Korkunç olayla ilgili ilk açıklama İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan geldi. Vali Yerlikaya, bir askeri helikopterin zorunlu iniş yaptığı esnada sitenin içerisine düştüğünü açıkladı. Askeri helikopterin zorunlu iniş yapmasına gerekçe olacak neler yaşandığı, helikopterdeki personel sayısı, helikopterdekilerin sağlık durumuna ilişkin henüz net bir bilgi gelmedi. Olay yerindeki vatandaşların kazadan etkilenip etkilenmediği henüz bilinmiyor. Askeri helikopterin düşüşüyle ilgili resmi açıklamalar geldiği takdirde siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız.

SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI : HELİKOPTER SİTE BAHÇESİNE DÜŞTÜ

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem :  Aldığımız bilgilere göre şu anda Sancaktepe Çekmeköy sınırında ama Çekmeköy sınırında askeri helikopter acil iniş sırasında düştü. İnşallah temenni ediyoruz can kaybı olmasın, yakın zamanda yine Sancaktepe 'de yine askeri helikopter düşmüştü. 4 askerimiz şehit olmuştu. İnşallah burada temenni ediyoruz , herhangi bir can kaybı yaşanmadan bu olayı atlatmış olalım. Çok sayıda ambulans olay yerinde, itfiaye ekiplerimiz de bölgede. Biraz sonra oraya hareket edeceğiz. Helikopter Sultangazi caddesine yakın bir noktada düşmüş. Oradaki sağlık ekipleri yaralılar var mı tespit edecek. Temenni ediyoruz inşallah can kaybı olmaz, düştüğü yer bir sitenin bahçesi. 

ALİ YERLİKAYA'DAN YENİ AÇIKLAMA

İSTANBUL VALİSİ "Alınan ilk bilgilere göre; Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesine düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerimiz Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir."

Görgü Tanıkları : Çocuk Parkına Düştü

Site sakinlerince paylaşılan bilgilere göre askeri helikopter çocuk parkına düştü. Şans eseri, oyun parkında çocuk ya da vatandaşın olmadığı belirtiliyor. Site sakinleri, yaz günleri çocuk parkının akşam saatlerinde dahi dolu olduğunu belirtiyor. 

Detaylar geliyor.