Isparta'da Damat Dehşeti! 3 Ölü Var

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde bir adam tartışma yaşadığı dini nikahlı eşi ve babası ile aralarındaki sorunun çözümü için çaba gösterdiği belirtilen köy muhtarını katletti.

Isparta'da Damat Dehşeti! 3 Ölü Var

Korkunç olaya ilişkin detaylar haber merkezlerine ulaşmaya başladı. 17.30 sıralarında Yalvaç'a bağlı Çetince köyünde, Antalya'da yaşadığı belirtilen R.D., tartışma yaşadığı eşi ve kayınpederinin yanına geldi. Konuşmak için köy Muhtarı'ndan da yardım isteyen R.D., köyde görüşmek üzere eşi A.A. ve O.A. ile bir araya geldi. Konuşma esnasında grup arasında tartışma çıktı. 

Silahına davranan R.D., eşi A.A., köy muhtarı A.A ve kayınpederi O.A.'ya kurşun yağdırdı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edilirken, 3 kişiyi katlettiği belirtilen şahıs bölgeden kaçtı. Hayatını kaybettiği belirtilen 3 kişi mmorga kaldırılırken, damat olaydan 40 dakika sonra Gelendost ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA