İsmail Küçükkaya Kimdir , Nerelidir? Daha Önce Yaptığı Görevler

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu 'nun canlı yayın programını İsmail Küçükkaya sunacak. Peki İsmail Küçükkaya kimdir? Nerelidir? daha önceki görevleri nelerdir?

İsmail Küçükkaya Kimdir , Nerelidir? Daha Önce Yaptığı Görevler

Son dakika: İmamoğlu-Yıldırım canlı yayınını İzmail Küçükkaya yönetecek.

CHP 'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti 'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21,00 'da canlı yayında İsmail Küçükkaya 'nın moderatörlüğünde karşı karşıya gelecek. 

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR? NERELİDİR?

1972 yılında Kütahya 'nın Simav İlçesinde  dünyaya gelen Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya 'da tamamladı. Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde başarı ile tamamlayan İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi 'nde muhabir olarak başladı. 

Hürriyet Gazetesi'nden sonra Sabah ve Star gazetelerinde de görev yapan Küçükkaya, 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başladı. Ünlü gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV'de Ankara temsilcisi olarak televizyon kariyerine de başlangıç yaptı.

2005-2008 yılları arasında Akşam Gazetesi 'nin Ankara temsilciliği görevini  yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi 'nin genel yayın yönetmenlığı görevine getirildi. . 2013 Haziran döneminde  Gezi Parkı olayları sonrası görevinden alınan Küçükkaya,  2013 yılı Eylül ayında Fox TV 'de "Çalar Saat" adlı programı sunmaya başladı.Gazeteci İsmail Küçükkaya 10 Temmuz 2016'da Samsun'da görev yapan görsel sanatlar öğretmeni Eda Demirci ile evlendi. 

SEÇİM SÜRECİNDEN VE TÜM HABERLERDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA