İsmail Koncuk: Hadi Hayırlı Olsun , Suriyeli İşçiler 1 Mayıs'ta Meydanda...

İYİ Parti Adana Milletvekili ve GİK Üyesi İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden işsizlik ve suriyeli işçiler meselesine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İsmail Koncuk: Hadi Hayırlı Olsun , Suriyeli İşçiler 1 Mayıs'ta Meydanda...

İYİ Parti Adana Milletvekili ve GİK Üyesi İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden işsizlik, suriyeli meselesi ve gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

1 Mayıs'ta Suriyeli işçilerin de meydanlara ineceğini söyleyen İsmail Koncuk, 'Hadi hayırlı olsun. Suriyeli işçiler de, 1 Mayıs’ta hak aramak için meydanlara inecekmiş. Talepleri, sigortalı çalışmak, maaşlarının daha yüksek hale getirilmesi. Buradan hareketle, 10-20 yıl sonrasında, ülkemizi ve bizi nasıl problemler beklediğini, hayal edebilirsiniz.' ifadelerini kullandı.

Türkiye'deki en büyük sorunların başında işsizliğin geldiğini söyleyen Koncuk, genç işsizliğin yüzde 26.7 , genel işsizliğin ise yüzde 14.7 olduğunu hatırlatarak, 'Biz neyi tartışıyoruz? fasa fiso' dedi. Koncuk, 'Genç işsizlik %26.7, genel işsizlik %14.7. Biz neyi tartışıyoruz? Faso fiso. Biz dahi, zaman zaman, “cambaza bak” oyununa düşüyoruz, gibi. Aslında ülkemizin en önemli gündemi işsizlik, daha da önemlisi genç işsizliktir. %26.7 genç işsizlikle Türkiye nereye?' ifadelerini kullandı.