"İşgalci Teröristler Bebekleri Öldürüyor"

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Suriye'yi işgal eden bölücü terör örgütü PKK'lıların bebekleri öldürdüğünü söyledi.

"İşgalci Teröristler Bebekleri Öldürüyor"

İşgalci Teröristler Bebekleri Öldürüyor

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Suriye'yi işgal eden bölücü terör örgütü PKK'lıların bebekleri öldürdüğünü söyledi.

Dünya üzerinde terör örgütü PKK , FETÖ ve DHKP C'nin ortak kara propagandasının işlediğini, Türkiye ile ilgisi olmayan fotoğraf ve videoların servis edilerek Türkiye'ye yönelik, 'Türkler şuraya saldırdı, Türkler şöyle yaptı" denildiğini vurgulayan Türkiye Barolar Birliği Başkanı, "Bir daha ve bir daha tekrarlıyorum, dün söylediğim birilerinin canını çok yakmış ki bütün FETÖ ve PKK web sitelerinden saldırıya geçtiler. Bir daha tekrarlıyorum, Türk ordusu ve Türk askeri şehit olmayı göze alıyor ama sivilleri zarar vermeyi kabul etmiyor. Biz bunu Sur'da da yaşadık, Cizre'de de yaşadık. O çukurlarda yaşadık. Biz orada onları çukurlarına gömdük, burada da kazdıkları mevzilere, çukurlara yine gömeceğiz." dedi.

Sivillerin arasına karışarak, sivillerle etraflarını çevirerek Türkiye'ye saldırıda bulunması halinde , askerin kendini ve vatandaşını savunmak için hakkını kullanacağını söyleyen Feyzioğlu, "Maalesef diyor ama kabul ediyor. Bu uluslararası hukukun verdiği bir yetki olmasına rağmen Türk askeri bu yetkiyi kullanmıyor, 'Ben şehit olurum, sivillere zarar vermem' diyor. Bu askeri alnından öpün. Ama bir bakıyorsunuz yurt dışında inanılmaz biri kara propaganda var ve onların içerideki uzantıları da başlamışlar, 'Sivillere zarar veriyor' diye. Yok böyle bir şey. Bu bir yalan. Kasıtlı zarar zaten söz konusu olamaz. Yanlışlıkla verilmiş bir zarar da şu aşamaya kadar yok. Allah Türk askerini korusun. Sivillerin canını, çocukların, kadınların canını karşı tarafta da olsa kendinden aziz gören bir kültürden geliyoruz." ifadelerini kullandı.

İşgalci teröristlerin bebekleri hedef aldığını söyleyen TBB Başkanı, "Suriye'yi işgal eden PKK'dır ve bu işgalci teröristler şu anda Türkiye'de bebekleri öldürmektedir. Çocukların arkasına saklanarak bebekleri öldürmektedir. Alçaktır, korkaktır, haindir ve bildiğin terör örgütüdür. Artık şaşırmadığımız bize müttefik diyenler tarafından 60 bin tır silah ve mühimmatla da teçhiz edilmiştir. Ama sonunda teröristtir. Türk ordusu dümdüz edecektir. Kazdıkları çukurlara gömeceğiz emin olunuz." şeklinde konuştu.