Haluk Levent: Medyada Varsa Yoksa Benim Adım

Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve yardımlarda sadece kendisinin değil, AHBAP'ın ile yardım severlerin de adlarının geçmesi gerektiğini söyledi.

Haluk Levent: Medyada Varsa Yoksa Benim Adım

AHBAP'ı kuran ve şimdiye kadar yüzlerce kişiye yardım eden, sosyal sorumluluk projelerinde adeta çığır açan Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz gün bir kadın, kızının taksit bocunu ödemediği için hapse atılma ile karşı karşıya kaldı. Bunu hemen bölgedeki AHBAP'a sosyal medya hesabı üzerinden bildiren Haluk Levent, onun borcunun ödenmesine ve hapisten kurtulmasına vesile oldu.

Bu olay basında geniş yer buldu. Ancak Haluk Levent yaptığı son dakika açıklamasında, bu yardımda sadece kendisinin adının bulunmasını istemedi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı üzerindne yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli basın mensupları! Değerli haber siteleri! Anneye yardımcı olan hayırsever Kerem T. Annenin yanında olan koşturan ilgilenen Antalya AHBAP.. Ama tüm medyada varsa yoksa benim adım. Lütfen emekleri heba etmeyelim. Asıl kahraman onlar.."

LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

AHBAP 'ı kuran ve bugüne kadar görülmemiş bir proje başlatarak yüzlerce kişiye yardım eden, yardım almalarına vesile olan Haluk Levent, geçtiğimiz gün Kocaeli 'de intihar eden babanın iki çocuğna burs vereceğini söyledi. Bu sözlerinin ardından bir kesim, Haluk Levent 'e adeta ateş püskürdü. Hızır gibi Türkiye 'nin dört bir yanındaki muhtaçların yardımına yetişen Haluk Levent 'e ağza alınmaz sözler söylendi.

Ancak Haluk Levent, kaldığı yerden yardımlarına devam ediyor.

Kamubulteni.com  | Ankara