Feridun Bahşi: Asgari Ücretliden Vergi Alınmasın, İşsizlere İş Bulmak İçin Yatırımlar Artmalı

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Türkiye'de ekonomik krizin atlatıldığına yönelik açıklamalara tepki gösterdi. Bahşi, asgari ücretliden vergi alınmaması, işsiz vatandaşların istihdamına yönelik politikaların hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Feridun Bahşi: Asgari Ücretliden Vergi Alınmasın, İşsizlere İş Bulmak İçin Yatırımlar Artmalı

Feridun Bahşi: Asgari Ücretten Vergi Alınmamalıdır, İşsize İş Bulmaya Yönelik Yatırımlara Yönelmeliyiz

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, TBMM Genel Kurulu'nda daha önce de gündeme getirdiği asgari ücretten vergi alınması meselesini tekrar hatırlattı. Asgari ücretli vatandaşların geçim sıkıntısı içerisinde olduğunu, adil bir vergi sistemine yönelinmesinin elzem olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Antalya Milletvekili Bahşi, işsize iş yaratacak, istihdam yaratacak yatırımların önünün açılması, dolaylı vergilerin azaltılması ve doğrudan verginin artması için tedbirler alınması gerektiğini söyledi.

EKONOMİK KRİZ GERÇEKTEN ATLATILDI MI?

Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, "Hükûmet yetkilileri, son günlerde Türkiye'de ekonomik krizin atlatıldığından, dengenin sağlandığından bahsetmektedir, rakamlarla oynayarak Türk ekonomisinin büyüdüğünü söylemektedirler. Gerçekten öyle midir? Elbette hayır. Ekonomik kriz, birkaç yandaş müteahhitlik firması dışında, olanca cesametiyle orta, alt gelir grubu ile fakir fukara, garip gurebayı ezmektedir. İnsanlarımız semt pazarlarına ancak akşamın alaca karanlığında gitmekte, dökülen meyve ve sebzeyi toplayıp evine, çoluğuna çocuğuna götürmektedir. Vatandaşın nefes alacak hâli kalmamıştır. 2019 yılı için yapılan maaş zamları çalışanın cebine girmeden eriyip gitmiştir. Peki, ne yapmak lazım? Öncelikle ülkede adaleti ve hukukun üstünlüğünü hâkim kılmak şarttır. Sonrasında adil bir vergi sistemi yerleştirilmeli, asgari ücret vergi dışı bırakılmalıdır. İşsize iş yaratacak, istihdam yaratacak yatırımlara yönelinmelidir. Dolaylı vergiler azaltılırken doğrudan verginin artırılması için tedbirler alınmalı, vergi tavana yayılmalıdır." dedi.

Son Dakika İlanları, İş Haberleri ve Daha Fazlasını Kaçırmak İstemiyorsan Twitter'da Bizi Takip Et! Takip etmek için TIKLA

GÜNÜN DİKKAT ÇEKEN PERSONEL ALIMI HABERİNE GÖZ ATMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI KULLANIN!

http://www.kamubulteni.com/kamu-personel-alimi

Kamu Personeli Alımlarıyla ilgili diğer kadın ve erkek adaylarla iletişime geçmek, özel sektör iş fırsatlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için TIKLAYIN. https://www.facebook.com/groups/233508350416977/#

Memur alımları , iş haberleri ve gündemdeki son gelişmeler anında cep telefonuma bildirim olarak gelsin istiyorsanız aşağıdaki linkleri kullanın. 

"İzlemek İstiyorum!"  Diyorsan Youtube Kanalına Kayıt Olmak için Aşağıdaki Bağlantıyı Kullanın

https://www.youtube.com/c/KamuB%C3%BClteni

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için - http://ios.me/app/1413151574/kamu-b%C3%BClteni

Twitter'dan Bizi Takip Etmek için - https://twitter.com/kamubultenicom