Feci Olay: Esnaf, Beslediği Kediyi Öyle Bir Halde Buldu ki..

Bursa Osmangazi 'de feci bir olay meydana geldi. Esnafın beslediği ve adını Yaman koyduğu kedi, başı yakılmış şekilde bulundu.

Feci Olay: Esnaf, Beslediği Kediyi Öyle Bir Halde Buldu ki..

Korkunç haber: Kedi başı yapılmış halde bulundu.

Bursa 'nın Osmangazi ilçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan esnaflar, yaklaşık 2 yıldır besleyip, 'Yaman' adını verdikleri kediyi 5 gün önce başı yakılmış halde sokakta buldu. Kediyi bu halde bulan esnaf, hemen onu tedavi ettirmek için veterinere götürdü. Veteriner Gökhan Önder Keser, hemen kediye müdahale etti ve bakımını ile  tüm masrafını üstlendi. Kedinin kendisine getirildiğinde telef olmak üzere olduğunu söyleyen Veteriner Keser, tedavide 5 'inci günde olduklarını ve hayvanın yavaş yavaş iyiye gittiğini söyledi.

Keser, yaptığı açıklamada, kedinin kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından yakıldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

''Yüzünde yanık izleriyle bize geldi. Bugün tedavimizin 5'inci günü. Yüz bölgesinde, burun mukozasında yanıklar var. Sol kulakta doku kaybı var. Korkumuz, gözlerinde bir engel olmasıydı; ama şanslıymış ki gözlerinde bir problem gözükmüyor. Ancak yüz bölgesindeki yanık izleri, oldukça şiddetli. Dokular iyileşmeye ve kanlaşmaya başladı. Yaraları iyileşiyor; ancak kısa bir süreç olmayacak. Biz ve hayvanseverler mücadelemize devam edeceğiz. Kedi istemsizce bir ateşe girse sadece kafasında değil; özellikle patileri ve tüm vücudunda yanıklar oluşurdu. Bu da insan elinden yapıldığına dair bir kanıt haline geliyor. Pürmüz gibi bir yanıcı madde olduğunu düşünüyoruz. Bu tür kişi ve kişilere yaptırımlar ciddi bir şekilde olmalıdır. Hayvanlara bakılmama kısmını geçtik, artık şiddeti dövme ve öldürme haberlerini almaya başladık. Ciddi seri katillerin, çocuk yaşta hayvanlara şiddete eğilimi olduğunu biliyoruz''

Kamubulteni.com  | Ankara