EYT-Mahkumlara Af-3600 Ek Gösterge-Nafaka ve Taşeronda Üzen Haber

Son dakika haberi: Mahkumlara af, emeklilikte yaşa takılanlar, taşeron, ek gösterge ve nafaka düzenlemelerini bekleyen vatandaşları üzen son dakika haberi geldi. TBMM Genel Kurulu, 11. Kalkınma Planı görüşmelerinin bitmesinin ardından tatile gidiyor. TBMM 1 Ekim 2019 gününe kadar tatilde olacak.

EYT-Mahkumlara Af-3600 Ek Gösterge-Nafaka ve Taşeronda Üzen Haber

Son dakika haberi: 3600 Ek gösterge, mahkumlara af, nafaka, EYT bekleyenlere kötü haber geldi.

Son günelrde gündemde sıkça konuşulan mahkumlara af, ek gösterge, nafaka düzenlemesi ve emeklililkte yaşa takılanlar sorunu hala çözüme kavuşmadı. Partilerin seçimler öncesinde gündeminde olan konular büyük bir beklenti oluştururken , konunun çözüm mercii olan TBMM Genel Kurulu tatile giriyor.

TATİL KARARI ERTELENMİŞTİ

Temmuz ayının ilk günlerinde yayımlanan kararda , TBMM 'nin tatil kararının ertelendiği belirtilmiş ve Temmuz ayının ilk günlerinde meclis tatile girmemişti. Gündem yoğunluğu nedeniyle tatile girmeyen meclis, sporda şiddet, Tapu kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik kanun teklifini ve torba yasayı görüştü ve bu kanunlar TBMM 'den geçmişti. 

Tatil öncesi yargı reformunun da çıkması bekleniyordu. Türkiye Barolar Birliği 'nden yapılan açıklama da , yargı reformunun erken çıkması yönündeydi. 

Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamada TBMM 'nin tatile girmemesi durumunda yargı reformuun gündeme geleceği bildirilmişti. 

TBMM TATİLE GİRİYOR-İŞTE TATİLİN BİTECEĞİ TARİH

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda, Danışma Kurulu 11. Kalkınma Planı görüşmelerinin bitmesinden sonra Meclisin 1 Ekim'de toplanmasına ilişkin önerge kabul edildi. Meclis, 11. Kalkınma Planı görüşmeleri sonrası tatile girecek.

TBMM 1 Ekim 2019 günü tatili bitirip toplanacak ve gündemdeki kanun teklifleri ile tasarılar görüşülecek.

Ek gösterge, nafaka, mahkumlara af gibi konular , meclisin tatilden çıkması sonrası görüşülmesi planlanıyor. 

EYT HALA GÜNDEMDE YOK

Önceki gün açıklama yapan CHP'li Ömer Fethi Gürer, Meclisin EYT, mahkumlara af, ek gösterge, taşeron gibi sorunları çözmeden tatile girmesini doğru bulmadıklarını ifade etmişti.

AF-EK GÖSTERGE-NAFAKA-TAŞERON VE EYT HABERLERİNDNE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN