Erdoğan Açıkladı: Sigara Tiryakilerini Üzen Haber

Sigara tiryakilerini üzen son dakika haberi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızılcahamam kampında sigaraya yeni yasaklar geleceğini söyledi ve yasaklar hakkında kısa bilgi verdi.

Erdoğan Açıkladı: Sigara Tiryakilerini Üzen Haber

Son dakika : Sigaraya yeni yasaklar geliyor.

Türkiye 'de son dönemlerde sigara fiyatlarına gelen zam ve sigara yasaklarının genişletilmesi ile birlikte sigara kullanımının önüne geçilmesi planlanıyor.

156 TL PARA CEZASI

Cumhurbaşkanı  ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimat ile birlikte sigaraya karşı başlatılan bu mücadelenin son adımı ise özel araçlarda sigara içmenin yasaklanması meselesi oldu 

Son uygulama ile birlikte artık özel aracında sigara içenler, 156 liralık cezayı ödemek zorunda kalacak. Son günlerde çok sayıda kişiye bundan dolayı para

YENİ YASAKLAR GELİYOR

AK Parti 'nin Kızılcahamam 'dadüzenlenen kampından edilnilen son dakika bilgilerine göre , Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, sigara yasakları ile ilgili  "Yeni yasaklar gelecek." ifadelerini kullandı.

BAZI CADDELERDE İÇİLMEYECEK

Sigaraya yasakları hakkında bazı açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "Almanya'nın bir caddesinde sigara içiliyor, diğer caddesine içilmiyor." şeklinde konuştu. Bu açıklamaya bakacak olursak , belirlenecek bazı cadde ve sokaklarda da sigara yasağı gelecek.

PUROYA AĞIR VERGİLER

Kızılcahamam 'da Milletvekillerine hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan , "İçinizde puro içenlerinizi de biliyorum." dedi ve, "Puroya da ağır vergiler getireceğiz." ifadesiyle yeni düzenlemenin işaretini verdi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA