Erbil Saldırısının Baş Şüphelisi Mazlum Dağ HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ'ın Abisi Çıktı

Erbil'de düzenlenen hain saldırıda bir Türk diplomatın şehit olmasının ardından saldırının şüphelilerine yönelik operasyonlar devam ederken, saldırının baş şüphelisi olduğu açıklanan Diyarbakır doğumlu Mazlum dağ isimli teröristin HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ'ın kardeşi olduğu öğrenildi.

Erbil Saldırısının Baş Şüphelisi Mazlum Dağ HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ'ın Abisi Çıktı

Türk Diplomatı Şehit Eden Mazlum Dağ HDP Diyarbakır Milletvekilinin Kardeşi Çıktı

Erbil'de düzenlenen hain salrıda bir Türk diplomatın şehit olmasının ardından saldırının şüphelilerine yönelik operasyonlar devam ederken, saldırının baş şüphelisi olduğu açıklanan Diyarbakır doğumlu Mazlum dağ isimli teröristin HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ'ın kardeşi olduğu öğrenildi.

HDP'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, 'Beklentimiz, bu karanlık ve pek çok soru işaretini barındıran olayın bir an önce ve herhangi bir şüpheye yer bırakılmayacak şekilde aydınlatılması, faillerinin bulunması yönündedir. Diğer yandan bu saldırı gerekçe gösterilerek, kardeşinin adı üzerinden bir milletvekilinin hedef haline getirilmesinin de ağır bir provakasyon girişimi olduğu ve kabul edilemez olduğu" yazıldı.