En Güzel ve Kısa Kurban Bayramı Mesajları-Sözleri 2019

2019 yılı Kurban Bayramı geldi. İslam Alemi 'nin kutladığı iki bayramdan biri olan Kurban Bayramı 'nın gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konu , en güzel kurban bayramı mesajları ve sözleri oldu. Sevdiklerinin ve yakınlarının Kurban Bayramı 'nı kutlamak isteyen vatandaşlar için en güzel Kurban Bayramı mesajlarına yazımızda yer verdik.

En Güzel ve Kısa Kurban Bayramı Mesajları-Sözleri 2019

2019 yılı Kurban Bayramı sözleri ve mesajları.

11 Ağustos 2019 günü Kurban Bayramı 'nın ilk günü olarak idrak edilecek. 14 Ağustos 2019 gününe kadar devam eecek Kurban Bayramı vesilesi ile küsler barışacak , maddi durumu iyi olanların kestiği kurbanlarla birlikte fakir fukaranın dolabı et görecek. 

Kurban Bayramına saatler kala en çok araştırılan konuların başında, en güzel kurban bayramı mesajları ve kurban bayramı sözleri oldu. Biz de Kamubulteni.com olarak vatandaşların bir birine göndermesi , yakınlarının kurban bayramını kutlaması için bu yazımızı kaleme aldık.

Mübarek bayramınızı en içten ve kalbi dileklerimle tebrik eder, Kurban Bayramı 'nın size, ülkemize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah 'tan niyaz ederim.

Yüce Rabbim, Mübarek Kurban Bayramı 'nda Arafat 'ta Müzdelife 'de, Mekke ve Medine ’de yapılan tüm duaları dergah-ı izzetinde kabul ve meakbul eyle. Hayırlı bayramlar.

Arafat Dağı 'nda bulunan milyonların duaları ve tüm müslüman aleminin dualarının kabul olması dileğiyle. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Allah 'ım Hz İsmail teslimiyetini bizlere nasip eyleyip bizleri ve tüm islam alemini cehennem ateşinden azad eyle. Hayırlı Bayramlar.

Ey kapıları açan Allah”ım ! Bizim için en hayırlı kapıları aç. Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Nice Mutlu bayramlara.

Bu mübarek Kurban Bayramı gününde Yüce Allah ,  hayırlı işlerinizde birinizi bin etsin.  Tüm dualarınızı  kabul etsin. Kurban Bayramınız hayırlı ve bereketli olsun.

Kestiğiniz kurbanlar kabul, iyi niyetle başladığımız her gün kutlu,  sevdikleriniz hep sizinle olsun.  Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Yaşam, nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça  anlaşılır. Bu mübarek günde birlikte yaşamak ümidi ile KURBAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM.

Vesile olalım kardeşliğe, hayır ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım sevaplarımızdan , amellerimizden, varalım yüce Allah’a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Hayırlı bayramlar.

Gecenin güzel nuru yüreğine dolsun, kabuslar ve şeytan senden uzakta , melekler başucunda olsun, güneş öyle bir güne doğsun ki, tüm duaların kabul ve makbul olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun!

Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik eder, bu mübarek günün size ve sevdiklerinze hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun.

Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmenizi dileriz. Mutlu ve huzurlu Bayramlar…

Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, dargınlıkların sona erdiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Tüm kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi olan yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Kurban bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Dualarda buluşmak ümidiyle çç Bayramınız Kutlu olsun

Damağınızı ve ruhunuzu tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban bayramı geçirmesnizi dileriz. Hayırlı Bayramlar…

Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, size ve sevdiklerinize hayırlı nice bayramlar temenni ederim.

Bu mübarek günlerin Yüce Allah’a ve Resulüne (S.A.V.)  biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim. Nice mutlu bayramlara.

Allah Kurban Bayramınızı mübarek etsin, inayetiyle gönlünüzü dolaşsın ve sizleri ağır bir sorumlulukla baş başa bırakmasın. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun…

Mübarek Kurban Bayramı gününde tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve makbul olsun. Hayırlı Bayramlar.

Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah ’tan, bütün kötülükler nefsindendir. Yuvan huzurlu, kalbin Allah ile dolu olsun. Bayramın mübarek olsun.

Ne mutlu ki Yüce Allah ’a kurban olan canlara. Ne mutlu onlara.. Kurban Bayramınız mübarek olsun…

Birlik ve beraberliğimizin hiç bozulmadığı,  huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek dileğiyle.. Kurban Bayramınızı en içten dileklerime kutlarım.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk gelsin. Sevdiklerin hep yanında , kötülükler senden uzak olsun. Kurban Bayramın kutlu olsun…

Mutluluk içinde , sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz temennisiyle.. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram geçirmeniz dileğiyle..

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA