Ekrem İmamoğlu Eyüpsultan'da Şükür Namazı Kıldıktan Sonra Açıklama Yaptı

CHP 24. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş Habertürk'teki Türkiye'nin Nabzı programında AK Parti'nin İBB seçim itirazlarıyla ilgili sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu Eyüpsultan'da Şükür Namazı Kıldıktan Sonra Açıklama Yaptı

İmamoğlu Eyüpsultan'da Şükür Namazı Kıldıktan Sonra Açıklama Yaptı

CHP 24. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş Habertürk'teki Türkiye'nin Nabzı programında AK Parti'nin İBB seçim itirazlarıyla ilgili sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, an itibariyle YSK'nın verilerine göre 21 bin farkın durduğunu, bazı yerlerde CHP'ye, bazı yerlerde ise AK Parti'ye oylar çıkabildiğini fakat farkın ciddi manada kapanmadığını söyledi. Bugün Ekrem İmamoğlu'nun Eyüpsultan'a gidip şükür namazı kıldığını ve son açıklamasını şükür namazının ardından yaptığını söyleyen Yarkadaş, Cuma gününe kadar itiraz sürecinin sona ereceğini ve İmamoğlu'nun İBB Başkanlığı için mazbatasını alabileceğini öne sürdü. Bu arada İstanbul'da 18 ilçede geçersiz oyların yeniden sayımı devam ediyor.

Ekrem İmamoğlu Basın Toplantısında Binali Yıldırım'a Yanıt Verdi

Millet İttifakının adayı Ekrem İmamoğlu, düzenlediği basın toplantısında kendisine tepki gösteren Cumhur ittifakı adayı Yıldırım'a, YSK verilerine göre önde olduğunu ve mazbatasını istemek kadar doğal bir şey olmadığını söyledi. Binali Yıldırım'ın açıklamalarını talihsiz bulduğunu söyleyen İmamoğlu, Anıtkabir'e attığı 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' imzasıyla ilgili, Binali Yıldırım'a 'Siz her yere afiş asarken yanılmıyorsunuz, madem teşekkür edeceksiniz, o ilçeleri kazanan Sn. Başkanların fotoğrafları olsaydı o afişlerde neden sizin afişleriniz vardı' diyerek yanıt verdi. İmamoğlu, mazbatasını aldıktan sonra belediyeden işçi çıkartılmayacağını, hali hazırda çalışanların da en düşük ücretinin 2 bin 200 liraya çıkarılacağını söyledi.

BİNALİ YILDIRIM'IN BUGÜNKÜ AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN.