EGM'ye 10 Bin Yeni Bekçi Alımı-İşte Alım Yapılacak İller ve Yaş Şartı

10 bin yeni bekçi alımı için geri sayım devam ediyor. Peki on binlerce adayın büyük bir merakla beklediği yeni dönem bekçi alımı için yaş şartı ne olacak? Hangi illere alım yapılacak? Detaylar haberimizde.

EGM'ye 10 Bin Yeni Bekçi Alımı-İşte Alım Yapılacak İller ve Yaş Şartı

Polis Akademisi 7 bin bekçi alımı için spor ve sözlü mülakatları yapmaya devam ediyor. Yeni alım için spor ile sözlü mülakatlar hızlandırıldı.

Akademi tarafından geçtiğimiz aylarda yayımlanan duyuruda çok sayıda ilde istihdam etmek üzere 7 bin bekçi alımı yapılacağına yer verildi. Bekçi alımı başvuruları da alındı ve sonuçlar açıklandı. Açıklanan sonuçların ardından 30 Ekim günü seçim aşamaları başladı. 

Spor ile sözlü mülakatlar 30 Ekim günü başladı. POMEM 'lerde yapılan mülakatlar devam ediyor. Spor ve sözlü mülakatlar devam ederken akademi kaynaklarından yeni bilgi edindik. Kamubulteni.com olarak edindiğimiz bilgiye göre 7 bin bekçi alımı için süreç hızlandırıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından adaylar hemen spor aşamasına alındı.

Spor ile sözlü mülakatların ardından sonuçlar da olabildiğince erken açıklanacak ve Akademi yeni 10 bin bekçi alımı için ilana çıkacak.

Türkiye geneli yapılacak 10 bin bekçi alımında yaş şartı adayların en çok kafasını karıştıran konu oldu. Adaylar yeni alımda yaş şartının esnetilip esnetilmeyeceği ve alımın hangi illere yapılacağı konusunu araştırmaya başladı. Biz de adaylar için bu haberimizi kaleme aldık.

YAŞ ŞARTI

EGM bünyesine bekçi alımında yaş şartı 30 'dur. 18 yaşını tamamlamış ve 31 yaşından gün almamış adaylar arasından yapılacak bekçi alımında yaş haddi henüz esnetilmedi. Peki sizce esnetilmeli mi? Yorumlarınızı ve taleplerinizi aşağıdan yazabilirsiniz.

HANGİ İLLERE ALIM OLACAK?

EGM 1. dönem bekçi alımı aşağıdaki illere olmuştu:

Yeni alımda Türkiye 'nin tüm illerine alım yapılması bekleniyor. Öte yandan yeni ilanda önceki alımda alım yapılmayan illere çok sayıda alım yapılması bekleniyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından alım yapılmasını istediğiniz illeri yazabilirsiniz.

10 BİN YENİ BEKÇİ ALIM İLANI YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara