Ecrin Bebek ile İlgili Müge Anlı ile Tatlı Sert Canlı Yayınında Flaş İfadeler: Müge Anlı Çileden Çıktı

Minik Ecrin 'in ölümü ile ilgili Müge anlı ile Tatlı Sert programında , görgü tanığının açıklamaları geldi. Müge Anlı duyduğu şeyler karşısında çileden çıktı.

Ecrin Bebek ile İlgili Müge Anlı ile Tatlı Sert Canlı Yayınında Flaş İfadeler: Müge Anlı Çileden Çıktı

Minik Ecrin ile ilgili canlı yayında flaş açıklama.

1.5 yaşındaki Ecrin 'in cansız bedeninin bulunmasının ardından Müge Anlı 'ya konuk olan görgü tanığı Muhammet Yahşi, Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı televizyon programına konuk oldu ve flaş açıklamalarda bulundu.

Minik Ecrin 'in üvey amcası Özkan Kurnaz'  ın iddiasına göre muhtarlık seçimini kaybeden Muhammet Yahşi; "Özkan'a size öyle bir okuyup üfleyeceğim ki eviniz darma duman olacak" dedi 

Özkan'ın bu konuşmaları , program sunucusu  Müge Anlı'yı adeta çileden çıkardı. Canlı yayına telefonla katılan üvey baba Deniz Kurnaz  da, kardeşine şu sözleri söyledi:

"Özkan başka ihtimal yok her şey ortada ya camdan düştü ya sen ezdin"

GÖRGÜ TANIĞI

Köy sakini ve görgü tanığı olan Muhammed Yahşi de Müge Anlı ile Tatlı Sert  adlı programa konuk oldu. Özkan Kurnaz; Muhammed Yahşi bizim evimizi gözlüyor, bizim evimizdeki her şeyi görüyor, Ecrin'i kaçırmak için plan yapılması lazım bu planı o yapmış olabilir. diyerek kendini savunmuş ve gözleri ona çevirmeye çalışmıştı. 

Görgü tanığı Muhammed ise yaptığı açıklamada; "Özkan'ın tarlaya 11:30'da gittim sözlerini de yalanlayarak "Özkan tarlaya 13:30 'da gitti" dedi. 

AYAKKABISININ DİĞER TEKİ DE BULUNDU-ŞÜPHELENDİREN DETAY

Geçtiğimiz gün elbisesi, kemik parçaları ve bir tek ayakkabısı bulunan Ecrin 'in diğer ayakkabısı da bulundu.  Ancak ayakkabının diğer tekinin köy şartlarına göre oldukça temiz olması da katilin ayakkabıyı temizleyip köye bıraktığı şüphesini güçlendirdi.

Aile kendi imkânlarıyla aradığı Ecrin'e ulaşamayınca, jandarmaya haber verdi. Bunun üzerine bölgeye jandarma timleri ile AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgede arama çalışması başlattı. Bölge, helikopter ve drone ile havadan taranırken, güvenlik güçleri de mahalledeki evleri tek tek kontrol etti. Arama çalışmalarında canlı arama, iz takip ve kadavra köpekleri de kullanıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA