E-Devlet'ten Vatandaşlara Yeni Hizmet !

e-Devlet'ten vatandaşlara yeni hizmet için son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada artık halk kütüphaneleri hizmetlerinin e Devlet üzerinden yapılabileceğine yer verildi.

E-Devlet'ten Vatandaşlara Yeni Hizmet !

E Devlet 'ten vatandaşlara yeni hizmet !!

Açıldığı ilk günden yana vatandaşların işlerini oldukça kolaylaştıran E Devlet kapısı, yeni hizmetlerle vatandaşların işlerini daha da kolaylaştırmaya devam ediyor. Nüfus, dava, vatandaşlık gibi yüzlerce işlem e Devlet Kapısı aracılığıyla devlet kurumlarına gidilmeden internet üzerinden yapılıyor.

E DEVLET 'TEN YENİ HİZMET

E Devlet kapısı aracılığıyla artık yeni bir hizmet daha yapılabilecek. Vatandaşlara e mail yolu ile bilgi veren E Devlet, "Halk Kütüphanesi Hizmetleri Artık e-Devlet Kapısı’nda…" başlığı ile mesajını yolladı ve yeni işlemin hizmete girdiğini duyurdu.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

e-Devlet Kapısı üzerinden veya “Kütüphanem Cepte” mobil uygulaması aracılığıyla e-Devlet portalına bağlanarak, istediğiniz Halk Kütüphanesine “e-Üyelik” yapabilir, anında “e-kitaplara” erişebilir, katalog taraması yapabilir, ödünç aldığınız kitapların süresini uzatabilir, üyelik bilgilerinizi güncelleyebilir, kayıt yaptırdığınız Halk Kütüphanesini değiştirebilir ve bütün Halk Kütüphanelerinin hizmet bilgilerine erişebilirsiniz.

Halk Kütüphanesine “e-Üyelik” yapmak ve Halk Kütüphanesi Hizmetlerinden faydalanabilmek için tıklayın

Kamubulteni.com  | Ankara