Cumhurbaşkanlığı'na Bağlı Kurumlara Memur ve Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

Cumhurbaşkanlığı'na bağlı İletişim Başkanlığı ile Savunma Sanayii Başkanlığı'na sözleşmeli personel ve memur alımı yapılacak. Başvuru şartları, başvuru süreci hakkında bilgilendirme ve memur alımına ilişkin diğer detaylar Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesinde.

Cumhurbaşkanlığı'na Bağlı Kurumlara Memur ve Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

CUMHURBAŞKANLIĞI'NA BAĞLI KURUMLARA MEMUR VE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARI YAPILIYOR!

Cumhurbaşkanlığı'na bağlı iki ayrı başkanlığa toplamda sözleşmeli personel ve memur alımları yapılıyor. İletişim Başkanlığı ile Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımına hazırlanıyor. Başvuru sürecinin detayları, sınav ücretleri ve daha fazlası bu haberimizde.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından geçtiğimiz günlerde yapılan bilgilendirmede, Ankara'da gerçekleşecek İletişim Uzman Yardımcılığı sınavı sonuçlarına göre 25 personel alımı yapılacağı, ilgili alıma başvuru yapacak adayların en az dört yıllık Hukuk, siyasi bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, işletme ve iktisat, iletişim, - Mühendislik fakültelerinden (bilgisayar, yazılım, elektronik, elektrik ve elektronik, elektronik ve haberleşme bölümleri ) mezun olması gerektiği belirtilmişti. Başvuru yapacak adayların 35 yaşını doldurmamış olması, gerekli. Sınav başvuruları 14-18 Ocak 2019 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri web sayfası üzerinden yapılacak. Sınav ücreti 80 TL olarak belirlendi. Detaylı bilgilendirme ve sınav için gerekli tüm koşullara aşağıdaki başvuru kılavuzu linkinden erişim sağlayabilirsiniz.

SSB SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Kısa süre önce KHK ile Cumhurbaşkanlığı bünyesine katılan Savunma Sanayii Başkanlığı'na da yeni personel alımları yapılacak. Savunma Sanayii Başkanlığı'nca yapılan resmi bilgilendirmede alımla ilgili "3238 sayılı Kanunun 8’inci maddesi ve 2010/285 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı esaslarınca çalıştırılmak üzere sözlü sınav (mülakat) yöntemiyle; 15 (on beş) Proje Mühendisi, 19 (on dokuz) Proje Asistanı olmak üzere toplam 34 (otuz dört) adet kontenjan için aşağıda belirtilen öğrenim bölümlerinden ve öğrenim bölümleri karşısında belirtilen kontenjan adedi kadar kadro karşılıksız sözleşmeli personel alınacaktır." ifadelerine yer verilmişti. 

SSB Personel Alımı için başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra mezuniyet , YDS ve KPSS şartlarını dikkatle incelemesi gerekiyor. Başvuru işlemleri 1 Mart ile 15 Mart 2019 tarihleri arasında www.ssb.gov.tr adresi üzerinden gerçekleşecek. sınava girmeye hak kazanan adayların listesi daha sonra SSB'nin resmi internet sayfası üzerinden yayımlanacak.

SSB RESMİ DUYURUSU İÇİN TIKLAYIN

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI RESMİ DUYURUSU İÇİN TIKLAYIN

DAHA FAZLASINI TAKİPTE KALMAK İÇİN KAMUBÜLTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİR.

DİĞER KADIN-ERKEK ADAYLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK, ALIMLARI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA