Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sigara Yasağı Açıklaması : Bunlar Benim Milletimi Zehirleyerek Zengin Olmak İstiyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sigara kullanımının azaltılması amacıyla hayata geçirilen projelere bir yenisinin daha eklendiğini söyledi. 11. Rize Tanıtım Günleri programı kapsamında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bırakalım sigarayı, içelim Rize çayı. Burada bir karar verelim sigarayı bırakalım. Hem kasaya hem keseye hem de sağlığa zararlıdır. Bir Cumhurbaşkanı olarak söylüyorum bu haramdır.ek tip paket uygulamasına geçiyoruz. Artık sigara paketlerinin üzerinde özendiri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sigara Yasağı Açıklaması : Bunlar Benim Milletimi Zehirleyerek Zengin Olmak İstiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sigara Yasağı Açıklaması : Bunlar Benim Milletimi Zehirleyerek Zengin Olmak İstiyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sigara kullanımının azaltılması amacıyla hayata geçirilen projelere bir yenisinin daha eklendiğini söyledi. 11. Rize Tanıtım Günleri programı kapsamında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bırakalım sigarayı, içelim Rize çayı. Burada bir karar verelim sigarayı bırakalım. Hem kasaya hem keseye hem de sağlığa zararlıdır. Bir Cumhurbaşkanı olarak söylüyorum bu haramdır.ek tip paket uygulamasına geçiyoruz. Artık sigara paketlerinin üzerinde özendirici simgelerin olmasına müsaade etmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigara konusunda yeni bir çağrı geldi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Rize Tanıtım günleri programında sigara kullanımına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sigaranın hem keseye hem de sağlığa zararlı olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektronik sigara ile de mücadelenin süreceği sinyalini verdi. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Burada bir karar verelim sigarayı bırakalım. Hem kasaya hem keseye hem de sağlığa zararlıdır. Bir Cumhurbaşkanı olarak söylüyorum bu haramdır.

Philips mi ne Türkiye'de yatırım yapacakmış. Bunun adını da yatırım koymuşlar. Şimdi kaçak olarak ülkeme sokmaya çalışıyorlar.

Elektronik sigara üretmek için bizden yer istediler. Vermedik, vermeyeceğiz. Bunlar benim milletimi zehirleyerek zengin olmak istiyorlar. Bunlara fırsat vermeyeceğiz.

Sigarayla gerçek mücadeleyi biz başlattık. Artık her yerde bireylerin temiz hava soluma hakkından söz ediliyor.

Tek tip paket uygulamasına geçiyoruz. Artık sigara paketlerinin üzerinde özendirici simgelerin olmasına müsaade etmeyeceğiz.

YENİ YASAK GELİYOR

Açık alan yerine açık sınırlandırılmış alan tarifi üzerinde duruyoruz. Bu konuda rehavete kapılmayacak. Geri adım atmayacağız. Sanatçılarımız ve STK'larımızdan da destek ve olumlu örneklikler bekliyoruz. Bu desteğin olmadığı bir çalışma kolay başarıya ulaşma