Cumhurbaşkanı Erdoğan: 252 Şehit, 2 Bin 193 Gazi Verdik Ama Hainler Türkiye'yi Teslim Alamadı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta Konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 252 Şehit, 2 Bin 193 Gazi Verdik Ama Hainler Türkiye'yi Teslim Alamadı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta Konuşması

  •  5 aylık aradan sonra siz Isparta'lı kardeşlerimle kucaklaşmaktan mutluluk duyuyorum. 5 ay önce 41 kalem eserin resmi açılışını yapmıştı. Aynı gün ayrıca uzman erbaşlarımızın bröve takma törenine iştirak etmiştim. Bugün olduğu gibi o zamanda Isparta bizi bağrına basmıştı, çoşkunuz, heyecanınız, kadirşinaslığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti yüzde 48 oy oranıyla Isparta'da birinci parti yaptığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum.
  • Cumhur ittifakını yüzde 61 ile zirveye taşıdığınız için sizlere ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.
  • Şimdi sizlerden 31 Mart'ta yine tarihi bir zafer bekliyorum. 31 mart akşamı Isparta'dan iradesine, istiklal ve istikbaline sahip çıkmasını istiyorum. 15 Temmuz meydanını dolduran siz kardeşlerime soruyorum, öyle bir ses verin ki, millet düşmanlarının yürekleri titresin, öyle bir cevap verin ki kandildeki, pensilvanyadaki terör baronlarının dizlerinin bağı çözülsün. 

  • Öyle bir haykırın ki milletin lokmasıyla oynayan fırsatçıların işte bak şimdi burada elmalar depolarda yığılı şimdi arkadaşlarıma da söyledim. Şimdi açtık ya tanzim satışlar, inşallah bunları da uygun fiyatlarla vatandaşlar oralardan vatandaşlarımıza ulaştıralım diyoruz. Hemen Hazine, Tarım, Sanayi bakanlarımızı arıyacağım. Süratle İstanbul, Ankara , İzmir'e gönderelim, kim kaybediyor, fırsatçılar, kim kazanıyor milletimiz kazanıyor.
  • Benim milletimi kimse sömüremeyecek. Zulm ile Abad olunmaz, Isparta milli iradeye sahip çıkıyor muyuz, Isparta demokrasiye sahip çıkıyor muyuz, Isparta Cumhur ittifakını zirveye taşıyor muyuz, tevazu , samimiyet ve gayretle memleket işi gönül işi diyor muyuz? Isparta gönül belediyeciliğine evet diyor muyuz. 31 Mart'ta bir destan daha yazıyor muyuz?
  • Maşallah. Isparta kararını vermiş. Biz hep dik durduk, dikleşmedik, sade ve sadece rabbimizin huzurunda rüku ve secdede eğildik. Bunun dışında asla.  
  • Geride bıraktığımız 17 yılda her biri birbirinden zorlu, birbirinden meşakatli 14 seçim kazandık. Seçimlerle birlikte içeride ve dışarıda pek çok badire atlattık. Siyasi suikastlerle, Cumhuriyet mitingleriyle sokaklarımızın karıştırılmaya çalışıldığı oldu, gazete küpürleriyle partimizi kapatmaya bile kalktılar.
  • Cumhurbaşkanı seçmemizi engellemek istediler, gezi olaylarıyla insanlarımızın arasını açmaya, tüketmeyin çağrılarıyla ekonomimizi batırmaya, esnafımızın dükkanını, milletin malı mülkünü yağmaladılar. 17-25 ile emniyet ve yargı ayağını harekete geçirdiler. Çukurlar açarak illerimizi işgale yeltendiler, camilerimizi kurşunladılar, okulları mescidleri kur'an kurslarını ateş verdiler. 15 Temmuz'da 40 yıldır besleyip büyüttükleri FETÖ yılanını üzerimize saldılar. Milletimizin cesareti, Isparta'daki gibi vatan sevdalılarının kahramanlığı sayesinde bunu da boşa çıkardık. 252 şehit verdik, 2 bin 193 kardeşimiz gazi oldu, ama hainler Türkiye'yi ve Türk milletini teslim alamadı.
  • Isparta'daki 27 bin işyerine 326 milyon lira tutarında SGK desteği verildi.
  • İstikrarın sürmesi için 31 Mart'ta bir yol kazası yaşamamalıyız.
  • İnşallah bu seçimlerden de zafer çıkacak ve 2023 yılına kadar seçim olmadan enerjimizin tamamını yapısal reformlara vereceğiz.

DETAYLAR GELİYOR