Cami Tuvaletinden Gelen Kadın ve Erkek Sesi Polisi Harekete Geçirdi!

Antalya'da namaz çıkışında onlarca polisi cami bahçesinde gören vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı.

Cami Tuvaletinden Gelen Kadın ve Erkek Sesi Polisi Harekete Geçirdi!

Uyuşturucu kullandıkları öne sürülerek polis tarafından karakola götürülen gençlere, bazı vatandaşlar da büyük tepki gösterdi. Antalya'da bir caminin kadınlar tuvaletinde uyuşturucu kullandığı öne sürülerek cemaat tarafından şikayet edilen biri kadın 2 genç, polis tarafından yakalandı. Didik didik aranan gençlerin üzerinde uyuşturucu bulunmazken, daha önce de aynı tuvalette benzer olaylar yaşandığını belirten cemaat duruma tepki gösterdi. Polisi harekete geçiren olay Kızıltoprak Mahallesi'ndeki Hamidiye Camii bahçesinde yaşandı. Bölgedeki haber kaynaklarının aktardığı bilgilere göre, öğle namazı için camiye gelen cemaat, namazdan önce caminin kadınlar tuvaletinden bir erkek ve bir kadının seslerini fark etti.

Vatandaşlar gençlere seslendi fakat tuvaletten kimse çıkmayınca durum polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, gençleri tuvalettten çıkardı. Ekipler, kız ve erkeğin üzerinde arama yaparken, erkek şahsın fenalık geçirdiği görüldü. Caminin şadırvanında eli yüzü yıkanan genç kendine geldikten sonra sorgulandı. Namaz çıkışında bahçede onlarca polisi gören cemaat ise neye uğradığını şaşırdı.

Daha öncede aynı tuvalette benzer olaylarla karşılaştıklarını belirten vatandaşlardan biri, "5 vakit namaz için bu camiye geliyoruz. Bayanlar tuvaleti genelde ihtiyaç giderilsin diye açık bırakılıyor. Namazdan 1 saat önce girdiler bu tuvalete, seslenmemize rağmen çıkmadılar, biz de polisi aradık. Sürekli burada uyuşturucu kullanılıyor. Bir saat boyunca tuvalette bir erkekle bayan yan yana olabilir mi? Hepimizin çoluk çocuğu var. Artık yeter, bıktık. 50 metre ileride okul var. Burada uyuşturucu kullanıp çıkan insan, yolda geçen çocuklarımıza da saldırır" dedi.

Üzerlerinde uyuşturucu bulunmayan iki genç polis tarafından ifade işlemleri için karakola götürüldü.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA