Çağlar Cilara 'ya Tepkiler Sürüyor : Sana İnanmıyoruz

KRT'de haber sunuculuğu yaptığı dönemde 2013 yılında Öğrenci Andı ile ilgili Hitler benzetmeli açıklamalarda bulunan Çağlar Cilara'ya geçtiğimiz günlerde büyük tepki gelmişti.

Çağlar Cilara 'ya Tepkiler Sürüyor : Sana İnanmıyoruz

Bazı İYİ Partili milletvekilleri ve CHP'liler tarafından 'Bu çocuğa haber sunduruluyor Halk TV'de, Hitler kadar başınıza taş düşsün' şekilde paylaşımlar gelmişti. Konuyla ilgili Çağlar Cilara, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Söz konusu konuşmayı yaptığı dönemde de Atatürkçü olmadığını belirten Cilara, daha sonra okuyup, öğrendikçe, Atatürk'ün mirasının ülkemizin kurtuluş yolu olduğunu idrak ettiğini söyledi. Cilara, "20'li yaşlarımda devrim yapacağımıza inanırdım Kim 20'li yaşlarında neler söylemedi ki Devrim Atatürkçülerle olmaz derdim Okudukça, idrak ettikçe radikal sol düşünceden evrilip Atatürk'ün mirasının bu ülkeyi kurtacağını anladım. O mirasa sahip çıkanlar gençlerine sahip çıkmalı" dedi. Hatalı konuşmasını savunmayıp , ilginç bir açıklamayla özür dileyen Cilara'ya destek mesajları da eleştiriler de geldi.