Balıkesir'de Can Pazarı! Ölü ve Yaralılar Var

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde yolcu otobüsü ile temizlik aracının çarpıştığı, kazada ölü ve yaralılar olduğu belirtiliyor.

Balıkesir'de Can Pazarı! Ölü ve Yaralılar Var

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde bir yolcu otobüsü temizlik aracına çarptı, kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralandı. Bursa'dan Balıkesir yönüne seyir halindeki Ahmet Çetiner idaresindeki yolcu otobüsü, Susurluk Şeker Fabrikası karşısında Halil İbrahim Kutlu idaresindeki temizlik aracına çarptı.

Kazanın ihbarı sonrası olay yerine AFAD, İtfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre yolcu otobüsü sürücüsü Çetiner , olay yerinde hayatını kaybederken, 2'si ağır 17 kişi yaralandı. Yaralı vatandaşlar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahelenin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Balıkesir haberleri, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA