Atilla Taş ile Cüneyt Özdemir Arasındaki Tartışma Büyüdü: Egonu Biraz Törpüle

Son zamanlarda youtube üzerinden yaptığı canlı yayınlarla adından sıkça söz ettiren gazeteci Cüneyt Özdemir ile Atilla Taş arasındaki tartışma büyüdü. Cüneyt Özdemir'in, Ekrem İmamoğlu ile ilgili 'Atilla Taş'a bile çıktı' tarzında bir konuşma yaptığını , bunun küçümseme anlamına geldiğini söyleyen Atilla Taş, "Aklın sıra “İmamoğlu Atilla Taş’a bile çıktı” diyerek beni küçümsüyorsun. Sen Amerika’da mabadın korunaklı sus pusken ben Silivri’de volta atıyordum." dedi.

Atilla Taş ile Cüneyt Özdemir Arasındaki Tartışma Büyüdü: Egonu Biraz Törpüle

Atilla Taş ile Cüneyt Özdemir Arasındaki Tartışma Büyüdü: Egonu Biraz Törpüle

Son zamanlarda youtube üzerinden yaptığı canlı yayınlarla adından sıkça söz ettiren gazeteci Cüneyt Özdemir ile Atilla Taş arasındaki tartışma büyüdü. Cüneyt Özdemir'in, Ekrem İmamoğlu ile ilgili 'Atilla Taş'a bile çıktı' tarzında bir konuşma yaptığını , bunun küçümseme anlamına geldiğini söyleyen Atilla Taş, "Aklın sıra “İmamoğlu Atilla Taş’a bile çıktı” diyerek beni küçümsüyorsun. Sen Amerika’da mabadın korunaklı sus pusken ben Silivri’de volta atıyordum.

Bi vakit internetten canlı yayın için ricalarını kırmadığımı da unutmuşsun Bay snoby Cücü." dedi. Atilla Taş'ın sosyal medyadan yaptığı bu siteme yanıt veren Cüneyt Özdemir, "Sevgili Atilla kardeşim havadan nem kapıp yersiz yere ortalığı velveleye verip atarlanmalarının nedenini tahmin edebiliyorum, orantısız hakaret kelimelerini de bu ruh haline verip yine 'eyvallah' diyorum. Sen yeter ki 'ham çökelek' söyleme, onu artık kaldıramam bak!" şeklinde konuştu. Atilla Taş ise Cüneyt Özdemir'e hitaben, "Peki sevgili Cüneyt abicim. Sen de şu ego’nu biraz törpüle! İnsanları küçümseyerek büyüyemezsin. Şeyma Subaşı okumak iyi gelmedi sana.Kaldı ki ben artık Ham çökelek okumuyorum. Bedelini de ödedim şimdi Ham’lara ders veriyorum. Sevgiler" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Youtube hesabından da bir video paylaşan Atilla Taş, şunları söyledi: