Aralarında Anne ve Babası da Var: 14 Yaşındaki Kıza İğrenç Saldırı

Osmaniye 'de iğrenç bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Düziçi 'nde meydana gelen olayda 14 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan ve istismara göz yuman 13 kişi tutuklandı.

Aralarında Anne ve Babası da Var: 14 Yaşındaki Kıza İğrenç Saldırı

Osmaniye 'de iğrenç bir olay meydana geldi: 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar davasında 13 kişi hakkında tutuklama kararı verildi. 

Osmaniye 'nin Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü 'ne bir ihbar geldi. Gelen ihbar üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, ilçede 14 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı ve kızın anne ve babasının da istismara göz yumduğunu tespit etti.

TALİMAT VERİLDİ OPERASYON BAŞLADI

İğrenç olayın tespit edilmesinin ardından harekete geçen polis ekipleri, operasyon için düğmeye bastı. 14 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan ve bu iğrenç olaya göz yumanların da aralarında olduğu 35 yaşındaki H.A. , 26 yaşındaki M.S. , 24 yaşındaki Y.E.O., 40 yaşındaki O.K., 43 yaşındaki S.A. , 33 yaşındaki Y.K., 33 yaşındaki  Ö.İ., 62 yaşındaki A.D. , 39 yaşındaki A.Ş. , 21 yaşındaki M.İ. , 41 yaşındaki B.K., 33 yaşındaki A.İ. ve 40 yaşındaki Ü.A. 'yı  gözaltına aldı.

KIZIN ANNE BABASI DA GÖZALTINA ALINDI

Hakkında yakalama kararı verilen ve gözaltına alınanlar arasında, istismara uğramasına seyirci kalan anne ve babanın da olduğu bildirildi. 

Emniyette ifadeleri alınan ve işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan 14 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 

2 FİRARİ İSİM VAR

Olayla ilgili olarak küçük kıza istismarda bulunan ve firari olan Ö.Ç. (20) ve M.A.(40) adlı kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kamubulteni.com  |  Ankara