Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan 'Süresiz Nafaka' Açıklaması

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan süresiz nafaka açıklaması geldi. Son dakika... Süresiz nafaka uygulaması kaldırılacak mı? detaylar ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan 'Süresiz Nafaka' Açıklaması

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, süresiz nafaka konusunda tarafların dinlendiğini düzenlemeyle mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için Adalet Bakanlığı ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Bir süredir kamuoyunda 'Süresiz nafaka' olarak bilinen nafaka sisteminde değişiklik yapılmasına yönelik talepler artmış, özellikle erkekler eski eşlerinin yeniden evlenme yerine nafaka alabilmek için nikahsız yaşadıklarını iddia ediyordu. Konuyla ilgili çeşitli sosyal medya kampanyaları da düzenlenmiş, kısa süre önce de Adalet Bakanı Gül, konuyla ilgili çalışma yapılabileceği sinyalini vermişti. Bugün basın mensuplarının süresiz nafaka sistemiyle ilgili sorularını yanıtlayan Aile Bakanı, konuyla ilgili Adalet Bakanlığı ile başlatılan çalışmaların devam ettiğini, tarafların dinlenerek ortak bir çözüm bulunulacağını söyledi.

Aile Bakanı, "Süresiz nafaka konusunda tüm tarafları dinledik. Düzenleme ile tüm mağduriyetlerin kaldırıılması için Adalet Bakanlığı ile çalışıyoruz..." dedi.

Süresiz nafaka uygulamasıyla ilgili tüm gelişmeleri, kanun tekliflerini ve haberleri cep telefonunuza almak, diğer gündem haberlerini takip etmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Süresiz nafaka konusundaki düşüncelerinizi sayfanın  altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM- ANKARA