Afyon'da Feci Olay: Öğrenci, Okula Getirdiği Silahla Öğretmenini Vurdu

Afyonkarahisar 'da feci bir olay meydana geldi. Okulda meydana gelen olayda bir öğrenci, gitar kutusu içinde getirdiği silahla öğretmenini vurdu.

Afyon'da Feci Olay: Öğrenci, Okula Getirdiği Silahla Öğretmenini Vurdu

Afyonkarahisar 'da feci bir olay meydana geldi. Lise ikinci sınıfta okuduğu öğrenilen bir  öğrenci, tartıştığı öğretmenini, gitar kutusu içinde okula getirdiği tabancayla bacaklarından yaraladı.

Bölgeden alınan son dakika bilgilerine göre, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi 'nde bulunan Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji 'nde okumakta olan ve lise ikinci sınıfa gittiği öğrenilen M.A, isimli öğrenci, okulda öğretmeni Cengizhan Özlü ile henüz öğrenilemeyen sebepten dolayı tartışmaya başladı.

Sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre içinde kavgaya  dönüştü. Kavgaya dönüşen olayda, devamsızlığı olduğu öğrenilen M.A. gitar kutusu içinde okula getirdiği tabancayla, öğretmeni Özlü'nün bacaklarına ateş etti ve onu vurdu.

Silah seslerini duyan okul yöneticilerinin ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Silah saldırısı sonucu yaralanan Özlü, bölgeye gelen salık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin yapılmasının ardından ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

M.A, polis ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına aldındı. Olayın ardından Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın okula gelerek olay hakkında bilgi aldı.

Çok sayıda öğrenci velisi haberi aldıktan sonra okula geldi. Velilerin endişeli bekleyişi sürüyor.

Kamubulteni.com | Ankara