Af İçin Son Dakika Haberi: Teklifimiz..

Mahkumlara af olarak kamuoyuna bilinen ceza indirimi için son dakika haberi: MHP 'den yapılan açıklamada kanun teklifi için tam mutabakata ihtiyaç olmadığı bildirildi.

Af İçin Son Dakika Haberi: Teklifimiz..

Son dakika: Mahkumlara af açıklaması.

MHP 'den mahmuklara af hakkında açıklama geldi. Prof. Dr. Sefer Aycan yaptığı son dakika açıklamasında, MHP 'nin teklifinin af teklifi olmadığını , bu nedenle tüm partilerin mutabakatına ihtiyaç olmadığını söyledi. 

Teklifin şartlı ceza indirimi olduğunu söyleyen Aycan, kadın ve çocuk katillerinin , kadına tecavüzcülerinin ve teröristlerin bu düzenlemenin kapsamına alınmayacağını söyledi:.

İşte o açıklama:

"MHP verdiği Kanun Teklifi af yasası değildir,bu nedenle tüm partilerin konsensusuna ihtiyaç yoktur.Teklifimiz şartlı ceza indirimi getirmektedir.Kadın ve çocuk katillerini,kadına tecavüzcülerini ve teröristleri kapsamamaktadır."

Af  düzenlemesi bekleyenler bu adreste >> TIKLA KATIL

FETİ YILDIZ DA AÇIKLAMIŞTI

MHP'li Feti Yıldız yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"MHP’nin TBMM Başkanlığına sunduğu “Şartlı ceza indirimi “ kanun teklifini AF olarak tarif edenler kasıtlı değilse hukuk cahilidir.

Bizim teklifimiz şartlı ceza indirimidir. Af ile ceza indirimi arasında fark ;af ile indirilen ceza hiçbir şekilde geri gelmez. Şartlı ceza indiriminde suç işlenmesi halinde ceza geri gelir. Af kanunu için nitelikli çoğunluk aranır, ceza indiriminde basit çoğunluk yeterlidir"

AF  HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN