Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Adli Tıp Kurumu sözleşmeli 71 kamu personeli alımı için başvuruları 5 Nisan tarihine kadar aldı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Adli Tıp Kurumu persone lalımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından geçtiğimiz ay yayımlanan ilanda 71 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Farklı kadrolara yapılan personel alımında başvurular önceki gün sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından sonuçlar beklenmeye başladı.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 71 kamu personeli alımı için başvuru yapan adaylar arasından , KPSS puan sıralamasına göre , her bir kadro için alım yapılacak sayının 10 katını sözlü mülakatlara çağıracak. 

Başvuru sonuç tarihi ile ilgili Adli Tıp Kurumu herhangi bir açıklama yapmadı. Sonuçlar açıklanınca kamubulteni.com 'da olacak. Bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Sonuçlar ve sözlü mülakatlar hakkında yapılan açıklama şu şekilde;

Başvuruda bulunan ve başvuruları kabul edilen adayların öğrenim durumuna göre KPSS P3, KPSS P93 veya KPSS P94 puanları esas alınarak en yüksek puandan başlayarak en düşük puana göre sıralamaları yapılacaktır. Bu sıralama sonucunda ilan edilen pozisyon sayısının 10 katı kadar sıralamada yüksek sırada bulunan aday, sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.

Sıralamalar pozisyon yeri ve unvan bazında ayrı ayrı yapılacaktır.

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilen adayların müracaatları kabul edilmeyecek, sözleşmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

Başvuru sonuçları ve sınav sonuçları Adli Tıp Kurumu’nun resmi internet sitesinden yayınlanacaktır. Yayımlanacak duyuru, ilan ve bilgilendirmeler tebligat mahiyetinde olacağından, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

8) Sözlü sınav yeri, tarihi ve saati:

İlan edilen tüm pozisyonlar için sözlü sınavlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’nın İstanbul Bahçelievler’de bulunan merkez binasında yapılacak olup, sözlü sınav tarihleri daha sonra ilan edilecektir.