Acı Haberi Rektör Duyurdu: İzmir'de Feci Kaza

Son dakika haberi : İzmir Konak 'ta feci kaza meydana geldi. Edinilen son bilgilere göre çarpışan iki araçtan biri savrularak yol kenarındaki yayaya çarptı.

Acı Haberi Rektör Duyurdu: İzmir'de Feci Kaza

İzmir 'de feci kaza meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre  akşama doğru saat 18.00 sularında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı ile 16. Sokak kesişiminde feci bir kaza meydana geldi. İddiaya göre, Balçova yönünden Konak yönüne doğru gitmekte olan ve sürücüsünun henüz bilinmeyen 35 AT 3766 plakalı otomobil, Sadi Ergün yönetiminde olan ve 35 AFN 094 plakalı  olduğu öğrenilen otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan 35 AT 3766 plakalı otomobil, yol kenarındaki yaya olarak yoluna devam eden Ferya Bertan isimli kişiye çarptıktan sonra tramvay enerji hattının beton direğine çarparak durabildi. Kazada, 35 AT 3766 plakalı otomobildeki iki kişi ile Ferya Bertan yaralandı.

2 ÖLÜ

İhbar üzerine bölgeye hemen sağlık ekipleri sevkl edildi. Bölgeye gelen ekipler, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları yaralıları, çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan Ferya Bertan ile otomobilde bulunan Hikmet Kahramantürk yaşamını yitirdi. 1 yaralının ise tedavisine devam ediliyor.

YOL BİR SÜRE KAPANDI

Kaza yapan otomobillerden birinin tramvay yolunu kapatması nedeniyle tramvay seferleri bir süre yapılamadı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ACI HABERİ REKTÖR VERDİ

İzmir 9 Eylül Üniversitesi Rektörü Nükhet Hotar sosyal medya platformu Twitter hesab üzerinden yaptığı açıklama ile üzücü haberi duyurdu. Hotar  paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Üniversite Hastanemiz Onkoloji Servisi diyetisyenlerinden Ferya Bertan’ı elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimizi büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Değerli çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet,ailesine,sevdiklerine ve tüm Üniversitemiz camiasına baş sağlığı dilerim."

Kamubulteni.com  |Ankara