75-79 Arası KPSS ile Memur Alımı Yapan Kurumlar (Hangi Alımlar Olur?)

2018 Lise KPSS'den 75 ile 79 arası puan alan adaylar hangi memur alımlarına başvuru yapabilir? Hangi kurumlar bu puan aralığı ile memur alımı yapıyor?

75-79 Arası KPSS ile Memur Alımı Yapan Kurumlar (Hangi Alımlar Olur?)

75-76-77-78-79 KPSS ile Hangi Memur Alımlarına Başvurabilirim? İşte 75-79 KPSS ile Memur Alımları

Lise KPSS 7 Ekim ‘de yapıldı ve sonuçları 8 Kasım günü açıklandı. Sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte geçerli bir KPSS puanı alan adaylar, bu puanları ile hangi memur alımlarına başvuru yapabileceklerini, hangi memur kadrolarına 75-79 KPSS ile alım yapıldığını araştırmaya başladı.

Biz de Kamubulteni.com olarak 75-79 arasında puan alan adayların başvuru yapabileceği memur alımlarına, bu puan ile alım yapan kamu kurumlarına haberimizde yer verdik.

HANGİ KURUMLAR MEMUR ALIMI YAPAR?

75-79 arasında KPSS puanı alan adaylar, 2020 yılında yapılacak KPSS ‘ye kadar lise mezunu memur, personel ve işçi alımlarına başvuru yapabilecektir.

75 ile 79 arasında KPSS puanına sahip olan adaylar, Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bakanlıklar, Üniversiteler, Devlet Su İşleri, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, Türkiye Taş Kömürü Kurumu, ETİ Maden İşletmesi, Cumhurbaşkanlığı, polisevleri, öğretmenevleri, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi, Danıştay, Yargutay, Belediyeler en az 70 KPSS ile memur personel ve işçi alımları yapmaktadır.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIR?

75-79 KPSS ile düz memur, sağlık personeli, infaz koruma memuru, zabıta memuru, zabıt ve icra katibi, hizmetli, şoför, destek personeli, teknisyen, tekniker, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, işçi, temizlik personeli, aşçı, kaloriferci gibi kadrolara 75-79 KPSS ile memur alımı yapmaktadır.

İLANLAR BU SAYFADA OLACAK

Kamubulteni.com tüm memur alımlarını anbean yazıp adaylarla paylaşmaktadır. Siz de tüm memur alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

BAŞVURUSU DEVAM EDEN MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER