23 Nisan Salı Günü Bankalar, PTT ve Hastaneler Açık mı?

23 Nisan 2019 Salı günü bankalar açık olacak mı? EFT işlemi yapılabilecek mi? 23 Nisan 'da PTT 'ler açık olacak mı? Yarın hastaneler , poliklinikler açık olacak mı? İşte detaylar.

23 Nisan Salı Günü Bankalar, PTT ve Hastaneler Açık mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 'nda bankalar , PTT ve hastaneler açık mı?

23 Nisan 2019 Salı günü resmi tatil.olması nedeniyle vatandaşlar bankaların , PTT 'lerin ve hastanelerin açık olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki 23 Nisan Salı günü bankalar açık olacak mı? Kamu bankaları işlem yapacak mı? EFT ve havale işlemleri yapılabilecek mi? PTT açık olacak mı? Hastaneler , poliklinikler açık olacak mı? İşte cevap.

23 Nisan 2019 günü , Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak yurtta kutlanacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nin kuruluş günü olan bu kutlu gün, ülke genelinde kutlanacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün çocuklarımıza armağan ettiği bu kutlu günde , yurdun dört bir yanında törenler yapılacka.

BANKALAR AÇIK OLACAK MI?

Bankalar , 23 Nisan 2019 günü resmi tatil olduğu için işlem yapmayacak. Bankalar kapalı olacak.

PTT AÇIK OLACAK MI?

23 Nisan 2019 Salı günü PTT 'ler kapalı olacak. Resmi tatillerde kamu kurumlarının hepsi kapalı olacak.

HASTANELER AÇIK MI?

Hastanelerin poliklinikleri de 23 Nisan 2019 günü kapalı olacak. Hastanelerin sadece acil servisleri 23 Nisan 2019 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 'nda açık olacak. Hastalanan vatandaşlar acil servislere başvurabilir.

Kamubulteni.com  | Ankara