180 Kilo Olduğu İçin Askere Alınmadı-İşte Son Hali

Sakarya'da yaşamakta olan Arif Düzcan, 180 kilo olduğu için askere alınmadı. Hırs yapan Düzcan, 10 ayda 100 kilo verdi.

180 Kilo Olduğu İçin Askere Alınmadı-İşte Son Hali

180 kilo olan Arif Düzcan isimli kişi, fazla kiloları nedeniyle askere alınmadı. 22 yaşındaki Arif Düzcan, askere gidebilmek için düzenli olarak spor yaptı ve diyetini hiç bozmadı. 10 ayda 100 kilo veren Düzcan asker oldu.

Sakarya 'nın Akyazı İlçesi 'nde yaşamakta olan 22 yaşındaki Arif Düzcan isimli genç, geçtiğimiz yıl askere gitmek için askerlik şubesine gitti. Ancak 180 kilo olan Düzcan, sağlık kurulundan geçemedi ve kışlaya giremedi. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde silahaltına alınanlar için belirlenen sınırın çok üstünde bulunan Arif Düzcan, bu duruma çok üzüldü. Ama pes etmedi ve kararlı bir şekilde kilo vermeye başladı.

Azim, hırs ve istekle diyete başlayan ve düzenli olara kspor yapmaya başlayan Düzcan, 180 kilodan, 10 ay içinde 80 kiloya kadar düştü. 10 aylık süreç içinde 100 kilo veren ve adeta rekor kıran Düzcan, bunun ardından askerlik şubesine gitti ve çakı gibi asker oldu. Askerliğini yapan ve tezkeresini alan Düzcan, yaptığı açıklamada, "Kendime 'Zayıflayacağım ve askere gideceğim' diye söz verdim. Benden mutlusu yok" ifadelerini kullandı.

Kamubulteni.com  | Ankara
Posta