18 Yaşına Kadar Akrabasının Tecavüzüne Uğrayan Emre Yaşamına Son Verdi, Sapık Akrabası Serbest..

Tekirdağ'da 9 yaşından 18 yaşına kadar bir akrabasının cinsel istismarına uğrayan Emre, nisan ayında henüz 26 yaşındayken yaşamına son vermişti. Emre'ye bu kabusu çocukluğundan bu yana yaşatan sabık akraba ise ilk duruşmada salıverildi.

18 Yaşına Kadar Akrabasının Tecavüzüne Uğrayan Emre Yaşamına Son Verdi, Sapık Akrabası Serbest..

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Ahmet Emre Y., Nisan ayında 15'inci kattaki evlerinden atlayarak yaşamına son vermişti, Emre 'nin ablasının ifadesine göre, talihsiz genç, ilk olarak 9 yaşındayken akrabası V.T. 'nin tecavüzüne uğramış, bu olay 9 yıl devam etmişti. V.T. intihar olayından sonra şikayet üzerine 4 ay tutuklu kalmıştı. Fakat şahsın geçtiğimzi hafta tahliye edildiği öğrenildi.  Ahmet'in ablası ise duruma isyan etti.

Aslı K,"Yalnızca 4 ay tutuklu kaldı. Kardeşim onun yaşattıkları yüzünden intihar etti. Şimdi o adam elini kolunu sallaya sallaya gezerek bir başkasını mı istismar edecek. Bu adam yıllarca benim annemin yaptığı yemeği yedikten sonra gece kardeşimi istismar etmiş, sonra sabah kalkıp yine annemin hazırladığı kahvaltıda sofraya oturdu." ifadelerini kullandı.Emre'nin psikolojisinin askerde arkadaşlarının yaptığı el şakalarıyla daha da bozulduğu, çocukluğunda yaşadığı travmayı bir türlü atlamadığı belirtildi.