17 Yaşındaki Kıza Sosyal Medyadan İğrenç Tuzak

Genç kıza iğrenç saldırı. 17 yaşındaki kızla kendinin de 17 yaşında olduğunu söyleyerek sosyal medyadan tanışan , aslında 48 yaşında olduğu öğrenilen kişiden iğrenç saldırı.

17 Yaşındaki Kıza Sosyal Medyadan İğrenç Tuzak

Son dakika haberi: 17 yaşındaki kıza iğrenç tuzak.

Kocaeli 'nin Gölcük ilçesi 'nde feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sosyal medya hesabı üzerinden 17 yaşında olduğunu söyleyen kişi, 17 yaşındaki kıza şantaj yaptı. 

ASLINDA 48 YAŞINDA

Gölcük ’te yaşayan ve adının K.K. olduğu öğrenilen 17 yaşındaki kız, annesi ile birlikte Gölcük Emniyet Müdürlüğü ’ne başvurdu. Buraya gelen anne kız, 2 yıl önce sosyal medya üzeri,nden  , 17 yaşında olduğunu söyleyen ancak 48 yaşında olan N.G. ile tanıştığını ve ona çıplak fotoğraflarını gönderdiğini, bu kişinin ise bu fotoğrafları kullanarak şantajla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

İSTANBULDAKİ EVİNDE.

Emniyete ifade veren anne kız, N.G. isimli kişinin kendisini İstanbul 'da bulunan evine götürdüğünü ve burada kendisine cinsel saldırıya devam ettiğini söyledi.

FARKLI TARİHLERDE 4 DEFA..

Genç kız verdiği ifadede N.G. 'nin farklı tarihlerde de 4 kez, fotoğraflarıyla şantaj yaparak İstanbul'daki evine çağırıp, cinsel saldırıda bulunduğunu kaydederek, şikayetçi oldu

K.K. önceki gün ise polisi arayarak, N.G.'nin kendisiyle buluşmaya geldiğini, şantaj ve tehditlerine devam ettiğini bildirdi.

EVİNİN YAKINLARINDA YAKALANDI

İhbar sonrası harekete geçen polis ekipleri, yaptıkları incelemede  N.G. 'yi, K.K. ’nin evinin yakınlarında yakaladı.

TUTUKLANDI

Emniyette ifadesi alınan N.G. , işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesi sonrası tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen saldırgan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA