15 Temmuz Selaları Ne Zaman Okunacak? 90 Bin Camide Sela...

15 Temmuz Fetullahçı terör örgütünün hain darbe girişiminin 3. yıldönümü yurt genelindeki çeşitli etkinliklerle sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasi parti liderlerinin katılımıyla Ankara ve İstanbul'da gerçekleşen etkinliklerin yanı sıra bugün 90 bin camide eş zamanlı selalar okunacak. 15 temmuz selaları ne zaman okunacak?

15 Temmuz Selaları Ne Zaman Okunacak? 90 Bin Camide Sela...

15 Temmuz Selaları Ne Zaman Okunacak? 90 Bin Camide Sela...

15 Temmuz Fetullahçı terör örgütünün hain darbe girişiminin 3. yıldönümü yurt genelindeki çeşitli etkinliklerle sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasi parti liderlerinin katılımıyla Ankara ve İstanbul'da gerçekleşen etkinliklerin yanı sıra bugün 90 bin camide eş zamanlı selalar okunacak.

15 Temmuz Pazartesi gününü 16 Temmuz salı gününe bağlayan gece saat 00.13'ten itibaren Türkiye genelinde 90 bin camide eş zamanlı olarak selalar okunacak. Ayrıca 15 Temmuz etkinliklerinin gerçekleştirildiği camiler sabah namazına kadar açık tutulacak ve minarelerin ışıkları yakılacak. Müftüler başkanlığındaki heyetler bugün şehitlikler , şehit yakınları ve gazileri ziyaret etmişti. Tüm şehirlerimizde, Temmuz ayı içerisinde '15 Temmuz ruhu' başlıklı konferanslar düzenlenecek. 15 Temmuz Demokrasi haftası boyunca vaazlarda , yerel medya organlarında şehitlik, milli irade ve dini değerlere sahip çıkmanın öneminin anlatılacağı öğrenildi. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA