Taşeronda Son Dakika Gelişmesi: Cumhurbaşkanlığı'nda Görüşülecek

Taşeron ve kıdem tazminatı meselesinde son dakika gelişmesi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TİSK ve HAK-İŞ temsilcileri ile Cumhurbaşkanlığı yetkilileri kıdem ile taşeron konusunda bir toplantı yapıyor.

Taşeronda Son Dakika Gelişmesi: Cumhurbaşkanlığı'nda Görüşülecek

Taşeronda son dakika gelişmesi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Cumhurbaşkanlığı 'nda işçi ve işveren kesiminin bir araya gelerek, çalışma hayatı başta olmak üzere kıdem  tazminatı ve taşeron  sisteminin sorunlarını yetkililere bildirdi ve bazı görüşmeler yapıldı.

Düzenlenen toplantıyı Hukuk Politikalar Kurulu 'nun davet ettiği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TİSK ve HAK-İŞ temsilcileri ile Bakanlık yetkilileri, büroktartlar ve çalışma hayatı, taşeron, kıdem tazminatı konusunda uzman akademisyenler katılda bulundu.

KIDEM TAZMİNATINDA MAĞDURİYET OLMAMALI

Memurlar. net'te yer alan habere göre toplantıda katılımcılar 'kıdem tazminatı konusunda kimse mağduriyet yaşamamalı, kıdemde geriye gidiş olmadan mutabakat sağlanmalı' şeklinde görüşleri öne çıktığı belirtildi.

TAŞERONDA MAAŞ SORUNU ÇÖZÜLMELİ

Söz konusu toplantıda taşeron işçiler de görüşülecek. Taşeronda maaş sorununun , enflasyon farkı meselesinin de gündeme gelmesi bekleniyor. 

KİT 'LERE KADRO

Kadro alamayan taşeron işçi meselesinin de gündeme getirilmesi bekleniyor.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından talep ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

TOPLANTI SONRASI KARARLAR AÇILANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN