Taşerona Eylül'de Ödeme

Taşeron işçilere Eylül ayına eğitim yardımı adı altında para verilecek. İkramiye miktarları hakkında açıklama geldi. İşte ödeme miktarı.

Taşerona Eylül'de Ödeme

Taşerona Eylül ayında ödeme.

2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2019 günü başlıyor. Okulların açılmasına kısa süre kala kadroya geçen taşeron işçilerine okul yardımı yapılacağı bildirildi. Eitim yardımı adı altında verilecek ödemeler Eylül ayında işçilerin hesaplarına yatırılacak. 

Çocukları okula giden işçilere eğitim yardımı adı altında ücret verilmektedir. Üç çocukla sınırluı olmak üzere her bir çocuk için her ay 25 TL 'lik bir ödeme yapılır. 

İşçilere verilcek eğitim yardımı ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

İşveren , işçinin öğrenimdeki her çocuğu için belge getimek şartı ile yılda bir defa ödeme yapar. Eylül ayında yapılacak ödeme miktarı şu şekilde;

  • İlkokul için 100 TL,
  • Orta okullar için 110 TL,
  • Lise ve dengi okul mezunları için 120 TL,
  • Yüksek okul ve üniversite okuyan çocuğu olan işçiler için ise 140 TL.

Yukarıda yazan tutarlar kadar işçilere eğitim yardımı yapılacak. 

İKRAMİYE ÖDEMESİ EKİM AYINDA HESAPTA

Taşeron işçi iken belediye şirketi bünyesinde kamu işçiliğine geçen işçilere , ilk 5 günlük ödeme Nisan ayında yapılmıştı. İkinci 5 günlük ödeme ise Ekim ayında hesaplara yatacak. 4/D 'li işçiler , toplu sözleşme hükümlerinde yer alan 10 günlük ikramiye ödemelerini Ocak ve Temmuz aylarında aldı. 

Taşeron işçiler bu sayfada >> TIKLA KATIL

İLAVE TEDİYE ÖDEMELERİNİN SON TAKSİDİ 13 ARALIK 2019 GÜNÜ

Kamu işçilerine ilave tediye ödemelerinin son taksidi ise 13 Aralık 2019 günü ödenecek. 

TAŞERON HABERLERİNDEN , İKRAMİYE ÖDEMELERİNDEN, İŞÇİ HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN ,>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA
Kaynak: Sgk rehberi