Taşeron ve Kamu İşçilerine Kurban Bayramı Öncesi 3 Ödeme

Taşeron ve kamu işçilerine bayramdan önce 3 farklı ödeme yapılacak. İlave tediye, bayram yardımı ve maaş ödemeleri 9 Ağustos 'a kadar ödenecek. İşte detaylar.

Taşeron ve Kamu İşçilerine Kurban Bayramı Öncesi 3 Ödeme

Taşeron ve kamu işçisinde bayram öncesi 3 ödeme.

Kadroya geçen taşeron işçiler ile kamu işçilerine ve taşeron işçilere bayram öncesi ödemeler yapılacak. Geçtiğimiz 5 Ağustos 2019 günü Berat Albayrak 'ın imzası ile yayımlanan genelge ile tüm işçiler maaşlarını bayramdan önce alacak.

Maaş ödemesinin yanı sıra YHK kararına göre işçilere 75 TL bayram yardımı ödenecek. Vergi kesintileri sonrası 55 TL civarında bir miktar işçilerin hesaplarına yatacak. 

Bu ödemenin yanı sıra kadroya geçen işçiler ile kamu işçilerine ilave tediye ödemesi 9 Ağustos 2019 günü yapılacak. 

Taşeron ve kamu işçileri ile bilgi alış verişi için TIKLA

BAYRAM YARDIMI

Taşeron işçiler ile imzalanan YHK kararında 

bayram yardımı ile ilgili şu ifade yer almaktadır. 

Söz konusu maddede 75 TL 'lik bayram yardımı yapılacağı  geçmektedir. Ancak bayram yardımında yapılan vegi kesintileri sonraıs işçinin eline 53-56 TL gibi bir ücret kalmaktadır. 

İLAVE TEDİYE ÖDEMELERİ

İşçilere 9 Ağustos 2019 günü ilave tediye ödemeleri yapılacak. Brüt maaşa göre yapılacak ilave tediye ödeme miktarları şu şekilde;

MAAŞ BAYRAMDAN ÖNCE

Taşeron ve kamu işçilerinin maaşları da 9 Ağustos 2019 günü ödenecek. Söz konusu maaş ödemesi ile ilgili Maliye Bakanlığı 'ndan gönderilen resmi yazı şu şekilde;

TAŞERON HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN