PTTPAL 1100 Personel Alımında Sayı Düştü-Taşerondan Alınacak

PTTPAL en az ilkokul mezunu 1100 personel alımında son dakika gelişmesi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak alımda sayı azaldı.

PTTPAL 1100 Personel Alımında Sayı Düştü-Taşerondan Alınacak

PTTPAL personel alımında yeni gelişme.

PTT 'nin iştirakçı şirketi olan PTTPAL tarafından , geçtiğimiz yıl yapılan açıklamada 1100 personel alımı yapılacağı bildirildi. Güvenlik görevlisi ve operasyon görevlisi kadrolarına yapılacağı belirtilen personel alımlarının Aralık ayında yapılması gerekiyordu. Ancak ilan Aralık ayında yayımlanmadı ve adaylar boşu boşuna heveslendirilmiş oldu. 

PTT 'DEN ERTELEME AÇIKLAMASI GELMİŞTİ

PTTPAL personel alımı başvuru ekranının açılmaması sonrası PTT 'den bir açıklama gelmiş ve şu ifadelere yer verilmişti:

"PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi, yüzde 100 PTT A.Ş. İştiraki olarak nakit taşıma hizmetleri (banka ve finans kurumları, kuyumculuk ve mücevherat, perakende zincirleri, kamu kurumları, eğlence ve spor aktivite şirketleri vb.), nakit işleme hizmetleri (banknot işleme, madeni para işleme, ATM nakit hazırlama ve kasalama), ATM hizmetleri (nakit ikmal ve nakit zarf toplama, diğer teknik ve operasyonel hizmetler), değerli kargo lojistik hizmetleri kapsamında para ve değerli taşların taşınması ve pazarlanmasına yönelik faaliyet yürütmek üzere kurulmuştur.

Yürütmekte olduğumuz ve kısa vadede gerçekleştireceğimiz projelere yönelik acil insan kaynağı ihtiyacına binaen iş ilanına çıkılmıştır ancak yeni faaliyete geçen İştirak Şirketimizin yapılanma, şubeleşme ve yatırım süreçlerini planlama aşaması devam etmekte olduğundan personel alımına ilişkin söz konusu ilan geçici bir süreliğine ertelenmiştir.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'nin bundan sonra yapacağı işe alımlarda, süreçlerin İştirak Şirketimizin vermiş olduğu ilan ve kanallar üzerinden takip edilmesi gerekmektedir."

YENİ BİLGİ ALIM SAYISI DÜŞTÜ

PTT kaynaklarından edinilen son dakika blgilerine göre PTT Şubelerinde taşeron olarak görev yapan özel güvenlik görevilileri yakın bir zaman içerisinde PTT Bünyesinde kurulan PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri (PTTPAL) AŞ Şirketine geçiş yapacak.

Güvenlik görevlilerinin PTTPAL 'a geçiş yapması nedeniyle 1100 sayılık personel alımında sayı düşecek ve yapılacak bu alımın çoğunluğu taşeron şirketlerde çalışan personeller arasından yapılacak.

PTTPAL İLANI GELDİĞİNDE, MEMUR ALIMLARINDAN VE TÜM İLANLARDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN